Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Zbečno, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zbečno, Středočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Zbečno, Středočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyZbečno - Zbečno, Středočeský kraj

Zbečno - Zbečno, Středočeský kraj

chalupa za týden: léto 20.000 Kč, zima 16.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Zbečno v oblasti Střední Čechy: 2 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chalupa za týden: léto 20.000kč, zima 16.000kč. Vítáme vás na naší chalupě, která pro nás hodně znamená. Před několika lety jsme stáli před rozhodnutím, zda ji prodat, nebo se vydat těžší, ale krásnější cestou postupné rekonstrukce. Snažíme se, aby vše, co děláme, mělo duši a aby v tom zůstal náš otisk. Víme, že to bude práce na celý život, ale má pro nás smysl, člověk se má stále co učit.

Chalupa se nachází ve velmi klidné části křivoklátských lesů. obklopuje ji zahrada s jezírkem, terasou, vířivkou, kde můžete v klidu relaxovat. V domě je prostorná romantická ložnice, dětský pokoj v pirátském stylu, sprchový kout, rustikální obývací pokoj s krbem a domácí kino. Chalupa má jižní expozici, takže si můžete užívat slunce po celý den. Nenabízíme luxus, ale autentičnost. A i díky Vaší podpoře budeme moci dál postupovat v počaté rekonstrukci a tím se dělit o společnou radost. Věříme, že u nás strávíte mnoho dobrodružných chvil, odpočinete si od reality a vrátíte se domů plni nových zážitků.

Parametry nemovitosti

NázevChata u Honzíka
Ložnice2 ložnice
MěstoZbečno
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.