Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyPoříčí, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Poříčí, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk o rozloze 52 m2 na ulici Poříčí (7. nadzemní podlaží). V roce 2013 proběhla rekonstrukce domu - zateplení a bezbariérový výtah.

Byt se skládá z velké ložnice, koupelny se sprchovým koutem a pračkou, samostatného WC a obývacího pokoje s kuchyňským koutem (včetně spotřebičů). V obývacím pokoji je k dispozici jídelní stůl se 4 židlemi, v ložnici vestavěná šatní skříň na míru a manželská postel bez matrace. U vstupu do bytu je šatní stěna.

Velkou devízou bytu je úžasný výhled s okna obýváku na dominanty Brna - hrad Špilberk a katedrálu sv. Petra a Pavla. Ložnice má balkon s výhledem na řeku.

Byt je situován ve velmi výhodné lokalitě. Do centra města 15 minut pěší chůzí, na zastávku Křídlovická 3 minuty a na zastávky Václavská, Hybešova a Poříčí 5 minut pěšky. V bezprostřední blízkosti bytu se také nachází cyklostezka, stejně jako veškerá občanská vybavenost - ZŠ a MŠ Křídlovická, ZŠ Bakalovo nábřeží, DRFG arena, supermarket BILLA, několik dětských hřišť. S budovou, ve které se byt nachází, sousedí budova pedagogické fakulty Masarykovy univerzity - vhodné i pro studenty.

Prohlídka možná dle domluvy, byt je volný ihned.

I offer for rent a 2+kk apartment with an area of 52 m2 on Poříčí street (7th floor). In 2013, the house underwent reconstruction - insulation and barrier-free elevator.

The apartment consists of a large bedroom, a bathroom with a shower and a washing machine, a separate toilet, and a living room with a kitchenette (including appliances). In the living room, there is a dining table with 4 chairs, in the bedroom, a custom-built wardrobe, and a double bed without a mattress. At the entrance to the apartment, there is a coat rack.

The great advantage of the apartment is the amazing view from the living room window of the landmarks of Brno - Špilberk Castle and the Cathedral of St. Peter and Paul. The bedroom has a balcony overlooking the river.

The apartment is located in a very convenient location. It is a 15-minute walk to the city center, 3 minutes to the Křídlovická stop, and 5 minutes to the Václavská, Hybešova, and Poříčí stops. In the immediate vicinity of the apartment, there is also a cycling path, as well as all civic amenities - Křídlovická Elementary and Nursery School, Bakalovo Embankment Elementary School, DRFG arena, BILLA supermarket, several playgrounds. The building where the apartment is located is adjacent to the building of the Faculty of Education of Masaryk University - suitable for students as well.

Viewing possible by appointment, the apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu829193
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 3. 2024
Podlaží7
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřídlovická
🚶 139 m (2 min)
PoštaBrno 3
🚶 541 m (6 min)
ObchodBilla
🚶 382 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 514 m (6 min)
RestauraceLa Cristina
🚶 139 m (2 min)
LékárnaLékárna U Ronda
🚶 472 m (6 min)
ŠkolaZŠ Křídlovická
🚶 142 m (2 min)
Mateřská školaBrno, Kamenná 21
🚶 739 m (9 min)
SportovištěKrasobruslařská hala
🚶 243 m (3 min)
Hřiště
🚶 388 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.