Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej domu 120 m², pozemek 752 m², Velemyšleves, Ústecký kraj
Prodej domu 120 m², pozemek 752 m², Velemyšleves, Ústecký kraj
Prodej domu 120 m², pozemek 752 m², Velemyšleves, Ústecký kraj
Prodej domu 120 m², pozemek 752 m², Velemyšleves, Ústecký kraj
Prodej domu 120 m², pozemek 752 m², Velemyšleves, Ústecký kraj

Prodej domu 5+kk • 120 m² bez realitkyVelemyšleves - Minice, Ústecký kraj

Velemyšleves - Minice, Ústecký krajParkování • Balkón 5 m² • Sklep 20 m²
Cena2 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 518 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodavám dvougenerační rodinný cihlový dům určený ke kompletní rekonstrukci v klidné lokalitě Velemyšleves – Minice, umístění na rozlehlém pozemku o velikosti 752 m2. S možností parkování přímo na pozemku.

Nemovitost je vhodná k trvalému bydlení nebo na investici k pronájmu. Jistě stojí za to zvážit dotační program - “ Oprav dům po babičče “.

Dům o zastavěné ploše cca 120 m2, se současnou dispozicí 5+kk, půdou vhodnou k vestavbě, je určený ke kompletní rekonstrukci.

V přízemí je velký prostorný pokoj cca 40m2, kde bývala umístěna kuchyně, s další místností cca 19 m2, koupelna cca 11 m2, chodba, schody dolů do sklepa o velikosti cca 20 m2, zádveří.

V prvním patře je velký obývací pokoj s krbem cca 62 m2, lze jím projít na menší balkón, a další dva pokoje, jeden cca 27m2, druhý cca 21m2. Nahoru po schodech se nacháží velmi prostorná půda vhodná pro zbudování dalších minimalně dvou až tří místností.

Elektřina a voda je zavedena do domu.

Energetická náročnost budovy je označena štítkem G.

Vzdálenosti do okolních měst:

Žatec 10 km

Most 15 km

Chomutov 19km

Louny 23 km

Na prodej je i sousedící pozemek o celkové rozloze 435 m2, kde v současné době stojí bývalá kovárna, je zde tedy možno postavit menší rodinný domek s parkováním auta na pozemku. Cena sousedícího pozemku je 750.000 Kč.

V případě zájmu o oba pozemky je možno se domluvit na slevě.

Další možností je přestavba domu na samostatné bytové jednotky. Dům je na klidném místě a v zeleni. Je vhodný i na investici na pronájem, protože vzhledem ke své velikosti může být přemeněn na dům o třech větších až čtyřech menších bytových jednotkách.

Prostorný dům s možností vlastního parkování a rekonstrukce dle vlastních představ, ať už na rodinný dům nebo na dům určený k pronájmu, prosím neváhejte mě kontaktovat na telefonním čísle - sedm, sedm, sedm, deset, dvacet, padesát osm.

RK a jiní prostředníci nevolat. Děkuji.

I am selling a two-generation family brick house suitable for complete reconstruction in a quiet location of Velemyšleves - Minice, located on a spacious plot of land with a size of 752 m2. With the possibility of parking directly on the property.

The property is suitable for permanent residence or for investment for rent. It is definitely worth considering the grant program - "Renovate the house after grandma".

The house, with a built-up area of ​​approximately 120 m2, currently with a layout of 5+kk, with an attic suitable for conversion, is intended for complete reconstruction.

On the ground floor, there is a large spacious room of approximately 40m2, where the kitchen used to be located, with another room of approximately 19 m2, a bathroom of approximately 11 m2, hallway, stairs down to the cellar of approximately 20 m2, vestibule.

On the first floor, there is a large living room with a fireplace of approximately 62 m2, which leads to a smaller balcony, and two other rooms, one approximately 27m2, the other approximately 21m2. Upstairs, there is a very spacious attic suitable for building at least two to three additional rooms.

Electricity and water are connected to the house.

The energy efficiency of the building is marked with a G label.

Distances to surrounding cities:

Žatec 10 km

Most 15 km

Chomutov 19 km

Louny 23 km

There is also a neighboring plot of land for sale with a total area of 435 m2, where there is currently a former blacksmith shop, so it is possible to build a smaller family house with parking on the property. The price of the adjacent land is 750,000 CZK.

In case of interest in both plots, it is possible to negotiate a discount.

Another option is to convert the house into separate residential units. Although the house is in a quiet location and surrounded by greenery, there is the Triangl zone nearby with many job opportunities. For this reason, the house is also ideal for investment for renting to workers, as due to its size, it can be converted into a house with three to four residential units.

Currently, about 4,900 people work in the Triangle zone, and in the future, an expansion to 7,000-9,000 jobs is planned. Many promising projects are being developed here. The most interesting is the "H2 Triangle", which includes the construction of a local hydrogen economy, scientific research activities, production and assembly halls for hydrogen technology manufacturers.

With the development of this zone, the demand for housing for incoming workers will increase even further.

If you are looking for a spacious house with the possibility of private parking and reconstruction according to your own ideas, whether for a family home or a rental property, please do not hesitate to contact me at.

No real estate agents or intermediaries please. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu829828
Dispozice5+kk
Dostupné od8. 3. 2024
StavPřed rekonstrukcí
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku752
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Parkování
Sklep 20 m²
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVelemyšleves
🚘 1 920 m (3 min)
PoštaStaňkovice u Žatce
🚘 11 150 m (10 min)
ObchodCoop
🚘 2 010 m (3 min)
BankaČeská spořitelna, a.s.
🚘 10 334 m (14 min)
RestauraceU svatého Václava
🚘 5 638 m (5 min)
LékárnaNa náměstí
🚘 10 509 m (15 min)
ŠkolaSSŠ
🚘 9 628 m (11 min)
Mateřská školaMateřská škola U Jezu
🚘 10 009 m (13 min)
Sportoviště
🚘 4 170 m (7 min)
Hřiště
🚘 8 480 m (11 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.