Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 2+1 55 m², Bieblova, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 2+1 55 m², Bieblova, Brno, Jihomoravský kraj
Pronájem bytu 2+1 55 m², Bieblova, Brno, Jihomoravský kraj

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyBieblova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Bieblova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné26 900 KčUšetříte 1 100 Kč28 000 Kč

+ Vratná kauce50 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 26 900 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


CENA ALL INCLUSIVE

Pronajmu nadstandardně zařízený byt 2+1 v krásné a žádané části Černá Pole po kvalitní rekonstrukci. Byt je plně a kvalitně vybavený . Nachází se ve 2. patře z celkových 7. Celková plocha bytu je 55 m2. Parkování i výtah je k dispozici.

Pro milovníky venkovního posezení je k dispozici balkón o ploše 3 m2 s posezením, led osvětlením a možností vertikální zahrádky.

K dispozici je vstupní chodba s vestavnými úložnými skříněmi, z ní je vstup do ložnice (cca 18 m2) a obývacího pokoje s jídelnou (cca 19 m2) se vstupem na balkon a do kuchyně (cca 8 m2). Kuchyňská linka je nová a je osazena BOSCH spotřebiči. Celý byt je vybaven SDK podhledy s tepelnou i akustickou izolací s bodovým osvětlením. K bytu navíc náleží samostatná uzamykatelná sklepní kóje. Vytápění bytu je ústřední dálkové. Z bytu je krásný výhled na ovocné stromořadí ulice Bieblova a další zeleň.

Lokalita je velmi kvalitně občansky vybavena, v těsné blízkosti jsou mateřská škola a zastávka MHD, dětská hřiště, kino, workoutové hřiště, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení, škola, i volnočasové aktivity. V dochozí vzdálenosti je i vlaková zastávka. Území je protkáno zelení a plochami pro volnočasové vyžití.

Pokud máte zájem o tento byt, kontaktujte mě skrze zprávy / komunikační platformu. Těším se na vaše zprávy a na možnost vám ukázat tento skvělý byt osobně.

I offer for rent a luxuriously furnished 2+1 apartment in the beautiful and sought-after area of Černá Pole after a high-quality reconstruction. The apartment is fully and high-quality equipped. It is located on the 2nd floor out of a total of 7 floors. The total area of the apartment is 55 m2. Co-living is not possible, but pets are welcome. Parking and elevator are available.

For outdoor enthusiasts, there is a 3 m2 balcony with seating, LED lighting, and the possibility of a vertical garden.

The apartment includes an entrance hall with built-in storage closets, leading to a bedroom (approx. 18 m2) and a living room with dining area (approx. 19 m2) with access to the balcony and the kitchen (approx. 8 m2). The kitchen unit is new and equipped with BOSCH appliances. The entire apartment is equipped with ceilings with thermal and acoustic insulation and spot lighting. The apartment also has a separate lockable cellar. The apartment is heated by central heating. From the apartment, there is a beautiful view of the avenue of fruit trees on Bieblova Street and other greenery.

The location is very well equipped with civic amenities, in close proximity there are a kindergarten, public transport stop, playgrounds, cinema, workout playground, shops, restaurants, medical facilities, school, and leisure activities. There is also a train station within walking distance. The area is surrounded by greenery and areas for leisure activities.

If you are interested in this apartment, please contact me through messages/communication platform. I look forward to your messages and the opportunity to show you this great apartment in person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu830316
Dispozice2+1
Dostupné od11. 3. 2024
Podlaží2
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 3 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 169 m (2 min)
PoštaBrno 13
🚘 926 m (3 min)
ObchodDobrej Krámek
🚶 548 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 242 m (6 min)
RestauraceKinokavárna
🚶 315 m (4 min)
LékárnaLékárna Plus
🚶 337 m (4 min)
ŠkolaSoukromá základní škola Lesná
🚶 643 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Bieblova 16
🚶 248 m (3 min)
SportovištěPinec Brno
🚶 360 m (4 min)
Hřiště
🚶 315 m (4 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.