Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Borovany, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Borovany, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Borovany, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyBorovany - Hluboká u Borovan, Jihočeský kraj

Borovany - Hluboká u Borovan, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Hluboká u Borovan v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, max. 6 osob.chalupa za týden: léto 12.900kč. Dům ve vesničce Hluboká u Borovan na polosamotě u lesa, na rozhraní Třeboňska a Novohradska. K dispozici velký travnatý dvůr a oplocená zahrada (13 arů), klid, posezení u ohniště, gril, pískoviště, houpačka, nadzemní bazén, odpočinková plocha, klid, soukromí. V domě budete sami, majitel nebude přítomen.

Dům stojí na polosamotě u malého lesa a je obklopen zelení, klid, žádní sousedé. Na sousední parcele se pasou koně. V okolí vesnice jsou lesy (turistika, houby, borůvky.. ), terén bez kopců, autobus a vlak v místě. Restaurace je v Borovanech vzdálena cca 3 km, v místě jsou dvě hospody a bistro v Safari Resortu (malá ZOO) koupaliště je v Borovanech, v místě je rekreační rybník Kuchyňka, na Suchdolsku jsou pískovny, v Gmündu (Rakousko) je termální solný bazén (soustava bazénů).

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Hluboká
Ložnice3 ložnice
MěstoHluboká u Borovan
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 6 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.