Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Borovany, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Borovany, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Borovany, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyBorovany - Hluboká u Borovan, Jihočeský kraj

Borovany - Hluboká u Borovan, Jihočeský kraj

chalupa za týden: léto 12.900 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Hluboká u Borovan v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, max. 6 osob.chalupa za týden: léto 12.900kč. Dům ve vesničce Hluboká u Borovan na polosamotě u lesa, na rozhraní Třeboňska a Novohradska. K dispozici velký travnatý dvůr a oplocená zahrada (13 arů), klid, posezení u ohniště, gril, pískoviště, houpačka, nadzemní bazén, odpočinková plocha, klid, soukromí. V domě budete sami, majitel nebude přítomen.

Dům stojí na polosamotě u malého lesa a je obklopen zelení, klid, žádní sousedé. Na sousední parcele se pasou koně. V okolí vesnice jsou lesy (turistika, houby, borůvky.. ), terén bez kopců, autobus a vlak v místě. Restaurace je v Borovanech vzdálena cca 3 km, v místě jsou dvě hospody a bistro v Safari Resortu (malá ZOO) koupaliště je v Borovanech, v místě je rekreační rybník Kuchyňka, na Suchdolsku jsou pískovny, v Gmündu (Rakousko) je termální solný bazén (soustava bazénů).

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Hluboká
Ložnice3 ložnice
MěstoHluboká u Borovan
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 6 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.