Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyMosty u Jablunkova - Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský kraj

Mosty u Jablunkova - Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský kraj

chalupa za týden: celoročně 24.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Mosty u Jablunkova v oblasti Severní Morava a Slezsko: 3 ložnice, max. 13 osob.chalupa za týden: celoročně 24.000kč. Stylové ubytování v Chalupě mezi Stromy v Moravskoslezských Beskydech.

Užijte si dovolenou v obklopení přírody a nechte na sebe působit atmosféru horského života, tradic a praskajícího ohně v krbu. Pobyt v naší roubence Vás přenese do historie a života zdejších gorolů. Naše chalupa je ideálním místem ať už pro letní či zimní dovolenou, je na samotě u lesa a kromě lišek, které tady dávají dobrou noc, Vás nikdo nebude rušit. Pokud chcete utéct z každodenního shonu a toužíte po klidu, relaxaci a spojení s okolní přírodou, chalupa je pro to jako stvořená. Zároveň se nachází v bezprostřední blízkosti turistických, běžkařských a cyklistických tras a nedaleko lyžařských svahů. Kde jinde si vyzkoušíte, jaké to je si uvařit snídani na peci, zatopit si večer v krbu a místo zvuku aut a smogu poslouchat jen zpěv ptáků a dýchat čistý vzduch? Pro tyto zážitky a odpočinek přijeďte do nádherné roubenky v horách nedaleko Trojmezí, hranic ČR, Slovenka a Polska.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa mezi stromy
Ložnice3 ložnice
MěstoMosty u Jablunkova
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 13 osob
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.