Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 250 m² bez realitkyZhoř - Zhoř u Rohozce, Jihomoravský kraj

Zhoř - Zhoř u Rohozce, Jihomoravský krajVybaveno • Parkování • Terasa 25 m²
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte klidné bydlení v přírodě, s minimem sousedů, a prostorně řešený dům? Pokud ano, mám pro Vás, jako soukromý inzerent, jedinečnou nabídku rodinného domu postaveném ve stylu kanadského srubu o dispozici 5+1 s 250 m² obytné plochy, což zaručuje dostatečně velké pokoje i vzdušné společné prostory, které ještě podpoří příjemně vysoké stropy.

Dům je dispozičně řešen jako 5+1, s velkorysým obývacím pokojem (48 m²) v přízemí, který disponuje krbovými kamny a je srdcem celé nemovitosti. Na obývací pokoj navazuje kuchyně s jídelnou (22 m²) a terasa, kde si vychutnáte ranní kávu s výhledem do kraje a místní přírody. V přízemí se dále nachází koupelna (10 m²), jedna ložnice (33 m²) a prostorné zádveří s technickým zázemím (12 m²).

Po schodech vyjdete do obývací haly v patře (62 m²), která může sloužit jako prostor pro relaxaci s možností domácího kina nebo jako dokonalý prostor pro Váši domácí kancelář. Z haly jsou dále vstupy do dvou samostatných, neprůchozích pokojů - ložnice se šatnou (31 m²), dětského pokoje (26 m²) a také samostatného WC (5 m²). Dům svým řešením nabízí množství zákoutí využívaných jako knihovny, šatny a potřebné prostory pro uskladnění věcí.

Okolo domu je kromě terasy několik dalších míst pro venkovní posezení. Střecha má přesah kolem celého domu, lze tedy obejít dům suchou nohou i za deště a využít obvod domu pro schování věcí pod střechu.

Dům byl postaven v roce 2012. Vytápění a ohřev vody v domě zajišťuje elektrický kotel. V přízemí je instalováno podlahové topení a v patře radiátory. Ekonomickému vytápění přispívá vytápění krbem, který krásně prohřeje celý otevřený střed srubu, čemuž napomáhají kladné vlastnosti dřevěné stavby, stěny se počasím nenahřívají ani nechladnou, udržující si stále svoji teplotu. Velká okna otočená na jih pomáhají prohřátí domu za slunečného počasí, které lze příjemně pocítit i v chladných dnech. Dům je napojen na dálkový vodovod. Odpad je řešen septikem.

Dům se nachází na okraji obce Zhoř, což zaručuje klid a soukromí. Z domu je krásný výhled na protější louku a les. Zhoř najdete v okrese Brno-venkov a je vzdálená přibližně 30 minut od Brna. Rozkládá se na okraji Boskovické brázdy a přírodního parku Lysicko, přibližně 8 kilometrů severovýchodně od Tišnova.

V případě zájmu prodávám také přilehlý stavební pozemek o výměře 3000 m².

Po telefonické/emailové domluvě Vás rádi domem provedeme a odpovíme na případné další dotazy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831351
Dispozice5+1
Dostupné od16. 3. 2024
StavVelmi dobrý
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »
Užitná plocha250
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 700
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 25 m²
MHD 2 minuty autem
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRašov, hostinec
🚘 1 534 m (2 min)
PoštaLomnice u Tišnova
🚘 6 531 m (8 min)
ObchodCoop
🚘 1 595 m (2 min)
RestauraceHospůdka v Židech
🚘 6 515 m (8 min)
LékárnaLékárna v Lomnici
🚘 6 733 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Lomnice
🚘 7 067 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Pohádka Borač
🚘 16 419 m (21 min)
SportovištěSokol Lomnička
🚘 11 413 m (13 min)
Hřiště
🚘 4 974 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.