Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyBezdíčkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Bezdíčkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 3,2 m² • Lodžie 3,3 m²
Cena5 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 473 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel prodám plně zařízený, bezbariérový, moderně zrekonstruovaný byt 3+kk s lodžií v klidné, velmi žádané části města a současně v docházkové vzdálenosti do centra Pardubic, ulice Bezdíčkova (č.p. 1547), v OV. Celková plocha je 76.5 m2 (podlahová plocha bytu dle NOZ je 70 m2, dále 3.2 m2 sklep a 3.3 m2 lodžie). Byt se nachází v 8.NP (poslední patro, 3 byty na patře) cihlového udržovaného domu se společnými prostory - kočárkárnou. Orientace místností na J, Z a S s výhledem na Kunětickou horu.

Byt je po právě dokončené (3/2024) kompletní rekonstrukci se změnou dispozice navržené bytovým architektem, při které se myslelo na každý detail - v obývacím pokoji, kuchyni, ložnici je provedena renovace vlysových bukových podlah (parket), ve zbývající části položena kvalitní německá laminátová podlaha, nová kuchyňská linka na míru vč. vestavné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, indukční varné desky, digestoří s odtahem, granitového dřezu a jídelního stolu, nová koupelna s vanou, umyvadlovou a zrcadlovou skříňkou na míru a topným žebříkem, závěsným WC. V ložnici vestavěný nábytek na míru, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů, vody, interiérové dveře s obložkami, LED osvětlení, nová okna a balkonové dveře, vše s trojsklem. V bytě dostatek úložných prostor (v chodbě, v obou ložnicích a v samostatné komoře) a možnost velké variability s umístěním ložnice a dětského pokoje/pracovny (do obou ložnic se vejde manželská postel). V chodbě příprava na pračku/sušičku, v bytě příprava na internet. Vytápění a ohřev TUV je řešeno dálkově. Všechny kuchyňské spotřebiče se záručním listem (4 roky). Byt prodáván včetně veškerého vybavení, které je již v ceně. V bytě po rekonstrukci nikdo nebydlel.

Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Velmi nízké měsíční náklady (celkem 3577 kč, z toho FO je 1326 kč). SVJ fungující, bez dluhů (nyní probíhá příprava na projektovou dokumentaci k zateplení objektu). V těsné blízkosti domu veškerá občanská vybavenost (škola, školka, sportoviště, OC, úřad, pošta, kulturní dům, cyklostezky, MHD, Studánecký les). Bezproblémové a bezplatné parkování před domem. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice.

Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn, s případným financováním nemovitosti hypotékou může pomoci náš hypoteční specialista.

Více info o našich realizacích a standardu na www.amme.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831597
Dispozice3+kk
Dostupné od18. 3. 2024
Podlaží8
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha77
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Lodžie 3,3 m²
Výtah
Sklep 3,2 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Drážce
🚶 252 m (3 min)
PoštaPardubice 3
🚶 265 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 784 m (9 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 1 905 m (5 min)
RestauraceSport-Cocktail-Bar Garáž
🚶 559 m (7 min)
LékárnaNa Drážce
🚶 252 m (3 min)
ŠkolaZŠ Pardubice - Studánka
🚶 611 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 759 m (9 min)
Sportoviště
🚶 574 m (7 min)
Hřiště
🚶 117 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.