Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyKrokova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Krokova, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce5 000 Kč


Zrekonstruované 2+kk byt po rekonstrukci v cihlové budově je nyní k dispozici k pronájmu. Tato útulná nemovitost se nachází na 1. podlaží 3-podlažního domu a nabízí plochu 44 m2. Místnosti jsou prostorné a vzdušné. Byt je částečně vybaven a je vhodný pro jednotlivce či páry, kteří hledají pohodlné bydlení.

V bytě není možnost spolubydlení a parkování ani garáž nejsou součástí nabídky. Výtah v domě není k dispozici. Majitel vítá domácí zvířata, avšak bezbariérový přístup není zajištěn.

Tato nemovitost nabízí klidné bydlení v centru města s možností kontaktovat majitele skrz zprávy. Buďte jedním z prvních, kteří si tento moderní byt pronajmou a užijte si pohodlný životní styl. Nenechte si tuto příležitost ujít a kontaktujte nás pro více informací.

The reconstructed 2+kk apartment after reconstruction in a brick building is now available for rent. This cozy property is located on the 1st floor of a 3-story building and offers a surface area of 44 m2. The rooms are spacious and airy. The apartment is partially furnished and is suitable for individuals or couples looking for comfortable living.

There is no possibility of sharing the apartment and parking or a garage are not included in the offer. There is no elevator in the building. The owner welcomes pets, but barrier-free access is not guaranteed.

This property offers peaceful living in the city center with the possibility to contact the owner through messages. Be one of the first to rent this modern apartment and enjoy a comfortable lifestyle. Don't miss out on this opportunity and contact us for more information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu831640
Dispozice2+kk
Dostupné od18. 3. 2024
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDKuldova
🚶 184 m (2 min)
PoštaBrno 15
🚘 894 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 175 m (2 min)
BankaFio banka
🚘 983 m (2 min)
RestauraceSteak House K1
🚶 421 m (5 min)
LékárnaU lázní
🚶 222 m (3 min)
ŠkolaMŠ speciální, ZŠ speciální a Praktická škola Elpis
🚶 560 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova
🚘 1 091 m (3 min)
SportovištěSport Club
🚶 783 m (9 min)
Hřiště
🚶 538 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.