Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 187 m² bez realitkyLipůvka - Lipůvka, Jihomoravský kraj

Lipůvka - Lipůvka, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 7 m² • Terasa 30 m²
Cena17 620 000 KčUšetříte 539 000 Kč18 159 000 Kč

Tato nemovitost již od 74 726 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji náš poklad: Náš 5kk dům s prostornou zahradou. S těžkým srdcem vám představujeme náš domov, do kterého jsme vložili nejen naše sny, ale i nesčetné hodiny pečlivé práce a zápalu. Každý kout tohoto domu byl promyšleně navržen a dokončen s nejvyšší pozorností k detailu, čímž jsme vytvořili místo, které není jen bydlením, ale skutečným domovem - vše je připravné na míru a prošlo konzultací s architektem. Náš dům je dokonale vyváženým spojením praktičnosti a stylu, kde každý prostor byl pečlivě promyšlen, aby poskytoval komfort, funkčnost a pohodu. Dům disponuje 5ti pokoji včetně pracovny, která poskytuje ideální prostor pro práci i odpočinek, a dvěma koupelnami, kdy v jedné najdete jak sprchový kout, tak obří vanu, tak druhá je myšlena jako místo pro pračku, sušiřku atp. Obývací prostory jsou plné slunce díky jižní orientaci a velkým oknům s venkovními žaluziemi, ovládanými dálkově - žaluzie jsou na celém domě na všech oknech a jsou napojené na tahomu, takže ovládání z mobilu bez problému. Podlahové vytápění v celém domě zajištěné kondenzačním plynovým kotlem dodává domovu pocit tepla a útulnosti. Kuchyň a vestavěné skříně, realizované v příjemné kombinaci dřeva a kávové, jsou něco, co stojí za to vidět osobně. Zahrada je víc než dostačující, je na ní retenční nádrží a teď se bude realizovat zavlažování a pokládat travní koberec. Terasa o rozloze 30 m^2, přístupná z ložnice a dětského pokoje, nabízí nádherný prostor pro relaxaci - máme tam vytáhnutou elektřinu a vodu na vířivku. Zatímco samostatný balkon dětského pokoje poskytuje další prostor pro hry a odpočinek. Moderní technologie není našemu domu cizí – od centrálního vysavače Husky přes přípravu na klimatizaci ve všech místnostech až po nabíječku na elektromobil a vyspělý kamerový systém s Jablotronem, vše je nastaveno pro bezpečí, pohodlí a ekologický životní styl. S parkováním pro tři auta jsme mysleli na vše, aby tento dům byl skutečně místem, kde se budete cítit doma. Ve své podstatě můžete vzít kufry a bydlet.

We are offering for sale our treasure: Our 5-room house with a spacious garden. With a heavy heart, we introduce our home, into which we have put not only our dreams but also countless hours of careful work and passion. Every corner of this house was thoughtfully designed and completed with the utmost attention to detail, creating a place that is not just housing, but a real home - everything is custom-made and has gone through consultation with an architect. Our house is a perfectly balanced combination of practicality and style, where every space has been carefully thought out to provide comfort, functionality, and well-being. The house has 5 rooms including an office, which provides the ideal space for both work and relaxation, and two bathrooms, where one has both a shower and a giant bathtub, while the other is designed as a place for a washing machine, dryer, etc. The living spaces are full of sun due to the southern orientation and large windows with exterior blinds, remotely controlled - the blinds are on the entire house on all windows and are connected to a smart home system, so control from a mobile phone is no problem. Underfloor heating throughout the house provided by a condensing gas boiler adds a sense of warmth and coziness to the home. The kitchen and built-in wardrobes, realized in a pleasant combination of wood and coffee, are something worth seeing in person. The garden is more than adequate; it has a retention tank and now irrigation will be implemented and a grass carpet laid. The terrace of 30 m², accessible from the bedroom and children's room, offers a wonderful space for relaxation - we have pulled out electricity and water for a hot tub there. Meanwhile, a separate balcony of the children's room provides additional space for games and relaxation. Modern technology is no stranger to our house – from a central Husky vacuum cleaner to preparations for air conditioning in all rooms, to an electric car charger and an advanced camera system with Jablotron, everything is set up for safety, comfort, and an eco-friendly lifestyle. With parking for three cars, we have thought of everything to make this house truly a place where you will feel at home. Essentially, you can take your suitcases and live.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832341
Dispozice5+kk
Dostupné od21. 3. 2024
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha187
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku524
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 7 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 30 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLipůvka, ZŠ
🚶 192 m (2 min)
PoštaLipůvka
🚶 793 m (10 min)
Obchod
🚶 689 m (8 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 5 331 m (8 min)
RestauraceAmici
🚶 562 m (7 min)
LékárnaAlba
🚶 661 m (8 min)
Škola
🚶 223 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Podlesí
🚘 5 007 m (8 min)
SportovištěASK Lipůvka
🚶 607 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 985 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.