Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 33 m² bez realitkyKaštanová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Kaštanová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón 2,16 m²
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Poplatky za energie1 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný a vybavený byt 1+1 v cihlové novostavbě ve 3. patře o výměře 32,6 m2 a balkónem 2,2 m2. Ulice Kaštanová. Byt je v osobním vlastnictví.

Byt je výborně zateplený a dobře odhlučněný, přičemž se nachází v centru Milovic, pouhých 400 m od vlakového nádraží. Kolaudace domu proběhla v prosinci 2021.

Dispozice bytu: vstupní chodbička, koupelna se sprchovým koutem, WC a pračkou, kuchyň a obývací pokoj.

V bytě je zabudovaná nová prostorná kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (lednice s mrazákem, indukční deska, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba, viz foto).

Dále je v obývacím pokoji k dispozici nábytek (4x skříňka typu Kalax, pracovní stůl, skládací postel s matrací), na fotce se nenachází, v případě potřeby možno z bytu odebrat. Vstupní chodbička je vybavena skříní s botníkem.

Do bytu je přiveden a v zásuvce obývací místnosti rozveden vysokorychlostní internet, dále jsou zde zásuvky na antény TV/Radio.

Možnost rezervace parkovacího stání v oploceném areálu domu. V domě je možnost využití kočárkárny/kolárny.

V docházkové vzdálenosti 350 m se nachází nákupní zóna se všemi potřebnými obchody (Tesco, Penny, Planeo, lékárny, TETA Drogerie, …). V obci Milovice je dále kompletní občanská vybavenost (nově zbudovaná poliklinika, základní a mateřské školy, ...), výborné vlakové spojení na Prahu na Masarykovo nádraží. Autem D10, D11 - Praha.

K pronájmu k dispozici od dubna 2024.

Vratná kauce 20.000 Kč, nájemné 9.900 Kč, poplatky 1.600 Kč, elektrická energie se přepisuje na nájemce. Inzerát je mimo realitku - bez zprostředkovacích poplatků. Kontakt ideálně email, prosím uvést o sobě krátké info (věk, počet osob do nájmu, zaměstnání, zvíře, …). Zájemci pište prosím rovnou na email miromir1 (email) (tečka) cz. Děkuji.

I offer for rent a nice and furnished 1+1 apartment in a brick new building on the 3rd floor with a size of 32.6 m2 and a 2 m balcony. The apartment is privately owned.

The apartment is well insulated and soundproofed, located in the center of Milovice, just 400 m from the train station. The building was approved in December 2021.

Layout of the apartment: entrance hall, bathroom with shower, toilet and washing machine, kitchen and living room. The apartment will have a new spacious kitchen unit with built-in appliances (fridge with freezer, induction hob, extractor hood, dishwasher, microwave, see photo). There is also furniture in the living room (4x Kalax type cabinets, desk, folding bed with mattress), not at photo, which can be removed if needed. The entrance hall is equipped with a shoe cabinet. High-speed internet is available in the apartment, with TV/Radio antenna sockets in the living room. Possibility to reserve a parking space in the fenced area of the building. There is also a stroller/bike room in the building. Within walking distance 350 m is a shopping area with all necessary shops (Tesco, Penny, Planeo, pharmacies, TETA drugstore, ...), a newly built clinic, elementary and nursery schools. The village of Milovice also has complete civic amenities, excellent train connections to Prague at Masarykovo station. By car, D10, D11 - Prague.

Available for rent from April 2024.

Deposit 22,000 CZK, rent 11,500 including fees, electricity is transferred to the tenant. The advertisement is private - no agency fees. Contact preferably by email, please provide a short introduction about yourself (age, number of people renting, job, pets, ...).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832539
Dispozice1+1
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží3
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 2,16 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMilovice, Radnice
🚶 79 m (1 min)
PoštaMilovice nad Labem 1
🚶 420 m (5 min)
ObchodPekařství Šumava
🚶 119 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 5 045 m (7 min)
RestauraceU Jelínků
🚶 56 m (1 min)
LékárnaLékárna v Italské
🚶 165 m (2 min)
Škola
🚶 826 m (10 min)
Mateřská školaMŠ Sluníčko
🚶 582 m (7 min)
SportovištěSKI arena
🚘 1 008 m (2 min)
Hřiště
🚘 1 221 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.