Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej domu 274 m², pozemek 1.100 m², Ostrava, Moravskoslezský kraj
Prodej domu 274 m², pozemek 1.100 m², Ostrava, Moravskoslezský kraj
Prodej domu 274 m², pozemek 1.100 m², Ostrava, Moravskoslezský kraj

Prodej domu 6+1 • 274 m² bez realitkyOstrava - Stará Plesná, Moravskoslezský kraj

Ostrava - Stará Plesná, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky • Parkování • Sklep 270 m²
Cena6 199 999 KčUšetříte 600 001 Kč6 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 294 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům v Ostravě – Plesné. Zděný, patrový dům je kompletně podsklepený. Přízemí disponuje chodbou, dvěma neprůchozími pokoji, kuchyní, koupelnou a toaletou. V patře jsou tři pokoje a půdní prostor, který nabízí možnost zvětšení obytného prostoru. Ve sklepě se nachází kotelna a další tři místnosti, které mohou sloužit jako sklad. Vytápění je ústřední plynovým kotlem, voda je přivedena z obecního vodovodu. Na udržované zahradě kolem domu je několik ovocných stromů, stodola a garáž. Příjezd na pozemek z obecní komunikace. Rodinný dům je plně obyvatelný a vše v domě je funkční. Dům se nachází v lukrativní lokalitě, výborná dostupnost do Ostravy - Poruby, kdy cesta autem trvá pár minut, MHD 10 minut, do centra Ostravy 20 minut. Jedná se o zajímavou nemovitost s velkým potenciálem, doporučuji prohlídku. Více informací Vám poskytnu telefonicky nebo na osobní schůzce, dohoda možná.

I offer for sale a family house in Ostrava - Plesné. The brick, two-story house is fully basemented. The ground floor features a hallway, two non-passing rooms, a kitchen, a bathroom, and a toilet. Upstairs there are three rooms and an attic space, which offers the possibility of enlarging the living space. In the basement, there is a boiler room and three additional rooms that can serve as storage. Heating is provided by a central gas boiler, and water is supplied from the municipal water supply. There are several fruit trees, a barn, and a garage in the well-maintained garden around the house. Access to the property is from the municipal road. The family house is fully habitable, and everything in the house is functional. The house is located in a lucrative area, with excellent access to Ostrava - Poruba, a few minutes by car, 10 minutes by public transport, and 20 minutes to the center of Ostrava. This is an interesting property with great potential, I recommend a viewing. I will provide more information to you by phone or at a personal meeting, agreement possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu832721
Dispozice6+1
Dostupné od24. 3. 2024
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha274
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 100
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 270 m²
MHD 4 minuty pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpojovací
🚶 299 m (4 min)
PoštaOstrava 37
🚘 2 031 m (5 min)
Obchod
🚶 68 m (1 min)
BankaFio banka
🚘 3 288 m (7 min)
RestauraceGuty
🚶 354 m (4 min)
LékárnaDr.Max
🚶 551 m (7 min)
ŠkolaStřední škola služeb a podnikání
🚘 831 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Oty Synka
🚶 795 m (10 min)
SportovištěVíceúčelová sportovní hala (VSH)
🚘 2 239 m (5 min)
Hřiště
🚶 821 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.