Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+kk • 236 m² bez realitkyLipová, Chýně - Chýně, Středočeský kraj

Lipová, Chýně - Chýně, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Terasa 50 m²
Měsíční nájemné39 000 Kč

+ Poplatky za služby180 Kč
+ Poplatky za energie10 000 Kč
+ Vratná kauce78 000 Kč


Pronájem RD o velikosti 6+kk v obci Chýně na západním okraji Prahy. Dvoupodlažní dům leží na slunečném a tichém místě stávající zástavby s minimálním provozem vozidel. Zahrada se vzrostlým živým plotem navazuje na místní bio-zónu a poskytuje uživatelům dostatek klidu a soukromí.

Dům z roku 2006 prošel v roce 2023 kompletní rekonstrukcí.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s jídelním koutem a přímým vstupem na zahradu, kuchyň s novou kuchyňskou linkou, pracovna propojená s obývacím pokojem, samostatný pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, chodba se schodištěm. První patro nabízí tři neprůchozí pokoje, koupelnu s vanou, samostatné WC a šatnu. Dům má podkroví, které může sloužit jako další úložný prostor. V domě jsou nově instalovány 4 klimatizační jednotky pro obývací pokoj s jídelnou v přízemí a pro 3 pokoje v patře. Vytápění domu je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem se zásobníkem vody - kombinace podlahového vytápění a radiátorů. V domě jsou současně instalována nová kachlová kamna na dřevo. Na pozemku se nachází dvě krytá parkovací stání se zámkovou dlažbou, dřevěná garáž a zahradní domek. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovodní řad.

Rental of a 6+ bedroom house in the village of Chýně on the western outskirts of Prague. The two-story house is located in a sunny and quiet area with minimal traffic. The garden with mature hedges connects to a local bio-zone and provides users with plenty of peace and privacy.

The house, built in 2006, underwent a complete reconstruction in 2023.

On the ground floor of the house, there is a living room with a dining area and direct access to the garden, a kitchen with a new kitchen unit, a study connected to the living room, a separate room, a bathroom with a shower and toilet, and a hallway with stairs. The first floor offers three separate rooms, a bathroom with a bathtub, a separate toilet, and a dressing room. The house has an attic that can serve as additional storage space. Four air conditioning units have been newly installed in the house for the living room with dining area on the ground floor and for the three rooms on the first floor. The heating of the house is provided by a gas condensing boiler with a water tank - a combination of underfloor heating and radiators. The house also has newly installed wood-burning tile stoves. On the property, there are two covered parking spaces with cobblestone, a wooden garage, and a garden house. The house is connected to public sewerage and water supply.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833531
Dispozice6+kk
Dostupné od28. 3. 2024
StavPo rekonstrukci
PENBC - Úsporná
Užitná plocha236
VybavenoČástečně
Plocha pozemku725
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 50 m²
Parkování
MHD 3 minuty autem
Balkón 5 m²
Bezbariérový přístup
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDChýně, Háje
🚶 681 m (8 min)
PoštaChýně
🚶 501 m (6 min)
Obchodpotraviny
🚶 699 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 457 m (8 min)
RestauraceU veselého kuchaře
🚶 688 m (8 min)
Lékárna
🚘 4 146 m (7 min)
Škola
🚘 827 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 728 m (9 min)
SportovištěSport u Kuchaře
🚶 671 m (8 min)
Hřiště
🚶 559 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.