Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyNad Álejí , Praha - Břevnov

Určeno ke spolubydlení
Nad Álejí , Praha - Břevnov
Měsíční nájemné6 750 Kč


Hledám spolubydlící(ho) do čistého a pěkného bytu na Praze 6, Byt je zařízený s dobrou dostupností na letiště. HMD dostupnost je výborná( 12min Pražský hrad, 40 min Palmovka!, 25 minut Anděl, 10 min. Motol a dál Řepy...)V bytě určitě nekuřáka! Sám nekouřím, jsem dokonce vegetarián. Preferuji někoho mladšího, třeba i studenta, ideální někoho z letiště nebo podobného prostředí. UPC internet a TV možný. Sídliště je velice klidné. 7 min. od obory Hvězda.

I m looking for flate mate to nice and clean apartment on Prague 6. The apartment is with good conection to airport, hospital, supermarket and public transportation . I do not aceptt smoking in apartment! I have good conection with India too, so Indian student or someone who is working in Prague is favorable for me too. The place is peacefull. Internet UPC, TV conection possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu83385
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha75
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.