Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyLabská kotlina, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Labská kotlina, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné19 200 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Poplatky za energie3 700 Kč
+ Vratná kauce19 200 Kč


K pronájmu je nabízen celkově zrekonstruovaný byt 3+1, s balkonem, v žádané lokalitě Labská kotlina I, v ceněném domě - blízko centra města Hradec Králové, nedaleko soutoku (nové či rekonstruované podlahy - parketové podlahy, vinyl; nová kuchyňská linka, zahrnující myčku, troubu a varnou desku; rekonstruovaná koupelna a WC, včetně nového vybavení - bojler a další; rovněž okna v nedávné době byla měněna za nová dřevěná EURO okna, včetně žaluzií; nová světla v celém bytě). Byt se nachází v domě, který byl původně postaven městem Hradec Králové na základě výsledků architektonické soutěže v rámci komplexního projektu Labské kotliny I. K dispozici kolárna a prádelna/sušárna. Byt se nachází ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží cihlového domu (obložen červenými dlaždicemi), umístěného v klidné části Labské kotliny I, v parkově upraveném prostředí. Orientace bytu je jihovýchodní a severozápadní. V blízkosti bytu se v dané lokalitě nachází supermarket Hruška a veškerá občanská vybavenost. Energie a služby se hradí podle skutečné spotřeby (uvedené částky jsou pouze odhadem). Inzerováno přímo vlastníky. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

For rent is offered completely renovated apartment 3+1, with balcony, in a desirable location Labská kotlina I, in a valued house - close to the center of Hradec Kralove, near the confluence (new or renovated floors - parquet floors, vinyl; new kitchen, including dishwasher, oven and hob; renovated bathroom and toilet, including new equipment - boyler and other; also the windows have recently been changed for new wooden EURO windows, including blinds; new lights throughout the apartment). There is a bike room and laundry/drying room. The apartment is located in a house that was originally built by the city of Hradec Kralove based on the results of an architectural competition within the complex project Labská kotlina I. The apartment is located on the raised first floor of a brick building (lined with red tiles), located in a quiet part of Labská kotlina I, in a park-like landscaped environment. The orientation of the apartment is southeast and northwest. Near the apartment there is a supermarket Hruška and all civic amenities in the area. Energy and services is charged according to actual consumption (the indicated amount is only an estimate). Advertised directly by the owners. Security deposit of one month's rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834317
Dispozice3+1
Dostupné od3. 4. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLipky
🚶 308 m (4 min)
PoštaHradec Králové 5
🚶 586 m (7 min)
ObchodHruška
🚶 153 m (2 min)
BankaSberbank
🚶 481 m (6 min)
RestauraceAsijské bistro Hieu Thao
🚶 248 m (3 min)
LékárnaLékárna V Lipkách
🚶 213 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Josefa Gočára
🚶 169 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Kampanova
🚶 505 m (6 min)
SportovištěDivecentrum CZ
🚶 613 m (7 min)
Hřiště
🚶 460 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.