Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 24 m² bez realitkyChopinova, Praha - Vinohrady

Chopinova, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Poplatky za energie1 600 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízím k pronájmu kancelářský prostor v cihlové budově s velmi dobrým stavem. Tato částečně vybavená kancelář se nachází na 1. podlaží z celkových 6 podlaží. S celkovou plochou 24 m2 poskytuje dostatek prostoru pro vaše podnikání.

Kancelář ve zvýšeném přízemí domu je po renovaci, vybavena sociálním zařízením (WC a umyvadlo s průtokovým ohřívačem vody), kuchyňský kout a jídelní stůl se židlemi, zaveden kabel pro internet a TV, nově i optický kabel. Vytápění plynové topidlo. Dům je ve velmi dobrém stavu a je kulturní památkou. Výhled z okna na východ do upravené zahrady, která je k dispozici. Dům se nachází v sousedství Riegrových sadů, parkování za poplatek v modré zóně.

Doprava: metro A a tramvaj 11 a 13 na nám. Jiřího z Poděbrad, pěšky 5 min. V suterénu domu je kavárna, nabízející japonské speciality. Nebytové prostory jsou součástí společného vlastnictví členů SVJ.

Pro více informací či pro domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy. Tato kancelářská nemovitost může být právě tím, co hledáte pro rozvoj vašeho podnikání. Buďte první, kdo si ji pronajme a vytvoří si zde své nové pracovní prostředí. Kancelář je k dispozici okamžitě.

I offer for rent office space in a brick building in very good condition. This partially furnished office is located on the 1st floor out of a total of 6 floors. With a total area of 24 m2, it provides enough space for your business.

The office on the raised ground floor of the building has been renovated and equipped with a toilet and sink with a water heater, a kitchenette, a dining table with chairs, internet and TV connection, and even a new optical cable. Heating by a gas heater. The house is in very good condition and is a cultural monument. The view from the window faces east towards a nice garden, which is available for use. The house is located next to Riegrovy sady park, with parking available for a fee in the blue zone.

Transportation: metro line A and trams 11 and 13 to Jiřího z Poděbrad square, a 5-minute walk away. In the basement of the building, there is a café offering Japanese specialties. Non-residential spaces are part of the common ownership of the members of the housing cooperative.

For more information or to schedule a viewing, please contact me through messages. This office property could be exactly what you are looking for to develop your business. Be the first to rent it and create your new working environment here. The office is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu834720
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře24
Dostupné od5. 4. 2024
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Prdlavky
🚶 268 m (3 min)
PoštaPraha 33
🚶 707 m (8 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 119 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 595 m (7 min)
RestauraceYamato
🚶 154 m (2 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 364 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 423 m (5 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 187 m (2 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 260 m (3 min)
HřištěU Draka
🚶 308 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.