Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 850 m² bez realitkySrbsko, Srbsko - Srbsko u Karlštejna, Středočeský kraj

Srbsko, Srbsko - Srbsko u Karlštejna, Středočeský kraj
Cena1 777 777 Kč

Tato nemovitost již od 7 539 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NABÍDKA PRO TY,KTEŘÍ OCENÍ KLID,KRÁSNÉ PŘÍRODNÍ PROSTŘEDÍ,KDE NEBUDE JIŽ ŽÁDNÁ DALŠÍ VÝSTAVBA, MALOU VZDÁLENOST DO PRAHY (vlak,D5) A NECHTĚJÍ BYDLET V SATELITU.

Prodám hezký pozemek v obci Srbsko u Berouna v blízkosti CHKO Koda, mimo záplavové území, na konci obce. Vyjímečně klidná lokalita, ideální pro rodinné bydlení v čistém přírodním prostředí, o čemž svědčí výskyt chráněných živočichů a rostlin.

Plocha pozemku 850m2, z toho stavební parcela 220m2, ostatní zahrada. Na pozemku se nachází chata, dřevěná garáž, altánek, jímka. IS: elektřina, kanalizace přivedena na hranici pozemku, možnost plynové přípojky, vlastní studna - v obci se začíná budovat veřejný vodovod. Pozemkem protéká potůček (nerozvodňuje se). Dobré sousedské vztahy.

Je možné postavit na stávajících základech nový jednopodlažní dům klasického tvaru s červenou střechou o rozměrech cca 6 x 15m, tedy o obytné ploše 79m2. Dům by měl sice status chaty, ale může splňovat veškeré požadavky na komfort trvalého bydlení.Ani to nevadí v registaci adresy na provozování živnosti.Po změně UP je možno změnit chrakter pozemku z rekračního pro trvalé bydlení.Dle vyjádření místního OÚ, Stavebního úřadu v Berouně a CHKO,by neměl být v tomto zásadní problém, protože se pozemek nachází mimo chatovou oblast v běžné vesnické zástavbě.

Výborné spojení s Prahou, vlakem 40min na Smíchov, autem 25km Zličín - cca 25 min Na nádraží dojdete 10 min pěšky. Vlaky jezdí ve špičce každých 30 min, jinak každou hodinu. V obci je základní vybavenost - smíšený obchod, několik restaurací, škola a školka. Veškerá vyšší vybavenost v nedalekém Berouně (nemocnice, Aquapark, hypermarkety, stadiony...), autem cca 10min, vlakem 5min. Tři vynikající golfová hřiště v dosahu autem do 20ti minut - Golf Beroun, Albatross Vysoký Újezd a Golf Club Karlštejn. Okolní příroda láká k procházkám, houbaření a provozování sportů jako in-line brusle (podél vody k Berounu), ježdění na horském kole, horolezectví atd. V okolí je mnoho turistických cílů jako např.hrad Karlštejn, sv.Jan pod Skalou a lomy v okolí Mořiny - slavná Amerika.

REZERVACE!!!!!!!!!!!!!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu83481
VlastnictvíOsobní
Plocha 850
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.