Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyJihlava - Horní Kosov, Kraj Vysočina

Rezervováno
Jihlava - Horní Kosov, Kraj VysočinaMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování • Balkón 4,5 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Byt nabízený k pronájmu se nachází ve 3. np novostavby bytového domu postaveného v jihozápadní části Jihlavy v lokalitě Horní Kosov v rámci developerského projektu Rezidence Buková.

Dispozičně je uspořádaný jako 2+kk s krásnou lodžií nabízející výhled do širokého okolí.

Podlahová plocha bytu je 61 m2. Z předsíně (7,6 m2) se vchází do obývacího pokoje (27,4 m2), ložnice (18,2 m2) a koupelny (1,5 m2). V obývacím pokoji, kde je kromě trojmístné sedačky s úložným prostorem, konferenčním stolkem a skříňky s televizí i jídelním stolem se židlemi dostatek prostoru pro další vybavení dle potřeb uživatele bytu – ať je to další skříňka, křeslo nebo třeba pracovní stůl. Kuchyňská linka, vybavená elektrickou pečící troubou, indukční varnou deskou a mikrovlnnou troubou, kde nechybí ani vysoká lednice s mrazákem, je od obývací části oddělena příčkou.

Druhou obytnou místnost (18,2 m2), do níž je vstup rovněž z předsíně, lze díky svému velkému prostoru a vybavení nábytkem využívat jako ložnici s obývacím pokojem. Nachází se zde jak dvoulůžko s nočními stolky, tak televizní skříňka s televizí a dvěma křesly a stejně jako v předsíni jsou i v ložnici velké šatní skříně s dostatkem úložných prostorů. Koupelna je sice společná s wc, ale nespornou výhodou je okno, které ji prosvětluje. Vybavena je dále sprchovým koutem, umyvadlovou a zrcadlovou skříňkou, ale i automatickou pračkou.

Vytápění bytu je zajišťováno podlahovým teplovodním topením.

Do bytu jsou přivedeny optické kabely, a tak podle požadavků uživatele bytu bude zprovozněn internet, kabelová televize i telefonní linka.

Příslušenstvím bytu je sklep (3 m2) v suterénu domu. Výhodou bydlení v této lokalitě je dostatek parkovacích míst v těsné blízkosti domu.

Vzhledem k vynikající občanské vybavenosti lokality, kdy nedaleko od domu je mateřská i základní škola, MHD, pošta, sportoviště, obchodní centrum a kavárna, je bydlení vhodné pro páry, rodinu s jedním dítětem, ale i studenty, kteří uvažují o dlouhodobém pronájmu.

Při uzavření nájemní smlouvy požadujeme složit vratnou kauci ve výši 20 000 Kč a první nájem se zálohami na poskytované služby v celkové výši 17 500 Kč (nájem 14 000 Kč, služby 2 500 Kč a elektřina 1 000 Kč).

V případě zájmu o pronájem mne neváhejte kontaktovat, ráda Vám zajistím prohlídku bytu a zodpovím všechny dotazy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu835523
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 4,5 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDHorní Kosov
🚶 96 m (1 min)
PoštaJihlava 5
🚶 132 m (2 min)
ObchodLapek
🚶 143 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 3 280 m (6 min)
RestauraceSteak House Dolina
🚘 1 249 m (2 min)
LékárnaU Nemocnice
🚘 1 956 m (4 min)
ŠkolaZŠ Jarní
🚶 350 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Mozaika
🚘 2 452 m (4 min)
SportovištěBazén Evžena Rošického
🚘 2 032 m (4 min)
HřištěDětské hřiště Hellerův rybník
🚶 624 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.