Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyŠestidomí, Praha - Bubeneč

Šestidomí, Praha - BubenečMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 1 m² • Sklep 3 m²
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte byt ve klidné čtvrti s dostatkem zeleně, který je vzdálen pouhých deset minut jízdy od centra? Pak je naše nabídka určena Vám!

K přímému prodeji nabízíme slunný byt 2+kk ve druhém patře cihlového domu v žádané lokalitě Praha 6 - Bubeneč.

Komfortní byt v osobním vlastnictví o celkové výměře 48m2 se skládá ze vstupní předsíně, kde nalezneme praktickou skříň a věšáky, naproti ní jsou vstupy do oddělených místností WC a koupelny. Světlý obývák s kuchyňským koutem je orientovaný jihovýchodním směrem, ložnice s vestavěným patrem směřuje na severozápad.

K bytu patří také malý balkon, suchý sklep a možné je využívat i společnou zahradu v zadní části domu.

Díky perfektní poloze nabízí vše, co je potřeba k pohodlnému bydlení. V dochozí vzdálenosti leží Královská obora Stromovka, opačným směrem je možné podnikat výlety na zříceninu Baba či do Divoké Šárky. Za vlakovou tratí je k dispozici nově postavená pumptracková dráha, street-workoutové nebo dětské hřiště.

Byt prošel v roce 2017 celkovou rekonstrukcí. Na podlaze obývacího pokoje jsou parkety, ložnici pokrývá dřevěná plovoucí podlaha. Kvalitní kuchyňská linka je vyrobena na míru z bukové překližky a je vybavena sklokeramickou deskou, myčkou a horkovzdušnou troubou značky Bosch. Stěny koupelny a toalety zdobí bílá keramická mozaika, prémiová sanitární keramika Ravak, baterie a sprcha Hansgrohe.

Byt se nachází ve druhém podlaží cihlového domu, který minulý rok dostal elegantní šedou fasádu s ocelovými prvky a je zateplený.

Dům je skvěle dopravně dostupný. Pro spojení na zastávku metra Dejvická můžete využít tramvajovou či autobusovou linku vzdálenou dvě minuty chůze od bytu. Pro spojení přímo do centra je ideální příměstský vlak, kterým se ze stanice Nádraží Podbaba dostanete až na Masarykovo nádraží během necelých deseti minut. Parkování v modré zóně je možné zpravidla přímo před domem.

V blízkosti se nachází nákupní dům Kaufland, Rossmann, Kik, restaurace, kavárny, jógová studia, školy i školky.

Volné ihned, pro více informací nebo sjednání prohlídky se neváhejte ozvat.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.

RK prosím nevolat.

Are you looking for an apartment in a quiet neighborhood with plenty of greenery, just a ten-minute drive from the center? Then our offer is for you!

For direct sale, we offer a sunny 2+kk apartment on the second floor of a brick house in the sought-after location of Prague 6 - Bubeneč.

The comfortable apartment in personal ownership with a total area of 48m2 consists of an entrance hall, where we find a practical closet and hangers, opposite are entrances to separate rooms of a toilet and a bathroom. The bright living room with a kitchenette is facing southeast, the bedroom with a built-in loft is facing northwest.

The apartment also includes a small balcony, a dry cellar, and the possibility to use a shared garden at the back of the house.

Thanks to its perfect location, it offers everything needed for comfortable living. Within walking distance is the Royal Game Reserve Stromovka, in the opposite direction you can take trips to the ruins of Baba or to Divoká Šárka. Across the train tracks, there is a newly built pump track, street workout or children's playground.

The apartment underwent a total reconstruction in 2017. The living room has parquet flooring, the bedroom is covered with wooden laminate flooring. The quality kitchen unit is custom-made from beech plywood and is equipped with a ceramic glass hob, dishwasher, and Bosch hot air oven. The walls of the bathroom and toilet are decorated with white ceramic mosaic, premium sanitary ceramics from Ravak, faucets, and Hansgrohe shower.

The apartment is located on the second floor of a brick house, which last year received an elegant gray facade with steel elements and is insulated.

The house is easily accessible by public transport. To get to Dejvická metro station, you can use a tram or bus line just two minutes' walk from the apartment. For direct connection to the center, the suburban train is ideal, which will take you from Nádraží Podbaba station to Masarykovo nádraží in less than ten minutes. Parking in the blue zone is usually possible right in front of the house.

Nearby there is a shopping center Kaufland, Rossmann, Kik, restaurants, cafes, yoga studios, schools, and kindergartens.

Available immediately, for more information or to arrange a viewing, do not hesitate to contact us.

The owner reserves the right to sell the property to the highest bidder.

Please do not call real estate agents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu835571
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 4. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 1 m²
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 3 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 162 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 822 m (5 min)
Obchod
🚶 257 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 467 m (4 min)
RestauracePod Juliskou
🚶 390 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 332 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka
🚶 731 m (9 min)
Mateřská školaVlaštovka
🚶 490 m (6 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 605 m (7 min)
Hřiště
🚶 313 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.