Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyUkrajinská, Praha - Vršovice

Ukrajinská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 2 m² • Sklep 2 m²
Cena10 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 410 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej velmi dobře situovaného bytu v předposledním patře s okny na jih do tichého vnitrobloku a přitom z druhé strany pár kroků od zastávky tramvaje i zastávky vlaku, kterým jste v centru za 4 minuty.

Byt po kompletní rozsáhlé rekonstrukci upraven z 2+1 na 2+kk, 4. patro z 5, výtah, balkon, sklep, parkovací stání. Čistá plocha bytu 75 m2, balkon cca 1,5 m2 a sklep cca 1,5 m2. Rekonstrukci navrhl architekt a provedl jsem ji jako majitel s přihlédnutím ke každému detailu sám pro sebe a nikoliv kvůli výdělku a prodeji. Z důvodu narození dětí jsem se rozhodl pro prodej bytu a stěhování z Prahy. Všude nová elektřina, odolná plovoucí podlaha, na stěnách sádrová stěrka, v koupelně a na wc luxusní italské obklady. Kuchyňská linka Ikea s barovým pultem a kompletními vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, digestoř s venkovním odtahem, trouba, mikrovlnná a parní trouba, myčka, lednička s mrazákem). Dle dohody může zůstat nábytek na fotkách nebo je možné vše vystěhovat a je možné i byt vymalovat do jiných barev. V bytě obrovské úložné prostory. V první předsíni tři vestavěné regály na obuv a šaty, v druhé předsíni vestavěná skříň 3 m šířka a 3 m výška a v ní ukrytá přípojka na pračku a sušičku, v ložnici vestavěná skříň 2 m šířka a 2,9 výška. U domu jižní zahrada k využívání, posezení či grilování. Balkon 210 cm x 85 cm, tj. vejde se stolek a tři židle nebo dvě židle a gril. Nad balkónem markýza proti slunci a dešti. Měsíční náklady na bydlení záleží na spotřebě vody, tepla a počtu osob a pohybují se mezi 3000 - 4000,- Kč. Byt není zatížený hypotékou ani žádnými dluhy.

Dům z roku 1936 po kompletní rekonstrukci od stoupaček, přes výtah, střechu, schodiště, rozvody až po sklepy. Ústřední vytápění a ohřev vody pro dům tj. 28 bytů zajišťuje vlastní kotelna v suterénu domu. V domě dobře funguje SVJ bez žádných úvěrů a dluhů. Štítek PENB na dům byl zpracován ještě před rekonstrukcí střechy a výměnou oken a aktuálně je v přípravě nová verze proto kategorie E je jen orientační.

U domu jak tramvaj a autobus Nádraží Vršovice a Ukrajinská, tak vlak Praha Vršovice díky kterému jste v centru za 4 minuty. Na procházky možné zajít do přilehlého parku Grébovka. U domu cyklostezka směr Výtoň a dále podél Vltavy nebo Berounky a nebo na druhou stranu směr Hostivař. Možnost přenechání pronájmu parkovacího stání v suterénu domu o ulici vedle jen za 1000,- Kč / měsíc.

Pokud Vás tedy byt zaujal, jste přímý zájemce a máte vážný zájem tak pište. Jakékoliv konkrétní dotazy také pište.

Zavolám co nejdříve zpět.

Vážné zájemce budu do bytu zvát na den otevřených dveří na 20. května nebo dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu835735
Dispozice2+1
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
Parkování
Garáž
Sklep 2 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Vršovice
🚶 130 m (2 min)
PoštaPraha 101
🚶 615 m (7 min)
ObchodNáš chléb
🚶 169 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 672 m (8 min)
RestauraceSajado wok&sushi
🚶 179 m (2 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 300 m (4 min)
ŠkolaZŠ U Vršovického nádraží
🚶 270 m (3 min)
Mateřská školaŠkolička Radost
🚶 80 m (1 min)
SportovištěFitness Ronnie
🚶 338 m (4 min)
HřištěU Štiky
🚶 508 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.