Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyBratislavská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Bratislavská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 3,5 m² • Terasa 18 m²
Měsíční nájemné13 900 KčUšetříte 1 000 Kč14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Poplatky za energie1 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Moderní úplně nový byt 1+kk v novostavbě s výtahem a bezbariérovým přístupem v 2. patře cihlového domu je nyní k dispozici k pronájmu. Ještě zde nikdo nebydlel. Tento útulný byt o celkové ploše 36 m2 nabízí částečně vybavenou kuchyň s dostatkem úložného prostoru a prostornou terasu o rozloze 18 m2, ideální pro relaxaci po náročném dni.

Při vstupu do bytu oceníte moderní design, kvalitní materiály a světlé interiéry, které vytvářejí příjemnou atmosféru. Díky své dispozici a funkcionalitě je tento byt ideální pro jednotlivce či mladý pár hledající útulné a moderní bydlení v klidné lokalitě.

V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, restaurace, obchody a zastávka veřejné dopravy, což zajišťuje pohodlný a snadný přístup do centra města, které je asi 2 minuty pěšky. Přímo před domem je bazén a přes cestu park a restaurace. V přízemí domu je Albert. Možno dopronajmout i parkovací místo.

Vybavení je myčka, lednice, klimatizace, rekuperace, šatní skříně, světla.

Modern brand new 1+kk apartment in a new building with an elevator and barrier-free access on the 2nd floor of a brick house is now available for rent. No one has lived here yet. This cozy apartment with a total area of 36 m2 offers a partially equipped kitchen with plenty of storage space and a spacious terrace of 18 m2, ideal for relaxation after a demanding day.

Upon entering the apartment, you will appreciate the modern design, quality materials, and bright interiors that create a pleasant atmosphere. Due to its layout and functionality, this apartment is ideal for individuals or young couples looking for cozy and modern living in a quiet location.

Near the apartment, there is all civic amenities, restaurants, shops, and a public transport stop, ensuring easy and convenient access to the city center, which is about a 2-minute walk away. Right in front of the house is a swimming pool and across the street is a park and a restaurant. There is an Albert supermarket on the ground floor of the building. It is also possible to rent a parking space.

The equipment includes a dishwasher, refrigerator, air conditioning, ventilation, wardrobes, and lights.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836177
Dispozice1+kk
Dostupné od14. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Terasa 18 m²
Sklep 3,5 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKörnerova
🚶 323 m (4 min)
PoštaK+K výroba klíčů
🚶 311 m (4 min)
ObchodChleba
🚶 43 m (1 min)
BankaČeská Národní Banka
🚶 453 m (5 min)
RestauraceZlatá Hvězda
🚶 164 m (2 min)
LékárnaPilulka
🚶 119 m (1 min)
ŠkolaJazyková škola Savia
🚶 341 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚶 603 m (7 min)
SportovištěBazén Ponávka
🚶 159 m (2 min)
Hřiště
🚶 360 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.