Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 117 m² bez realitkyOhradní, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj

Ohradní, Kamenice - Ládví, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 9 m²
Měsíční nájemné28 200 Kč

+ Poplatky za služby6 704 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronajmeme prostorný slunný byt 4KK, vysoká standard vybavení, 117 m2 ve 3. patře. Rok výstavby 2009.

Orientace jih, východ. 2 velké balkóny, 2 záchody, prostorná koupelna, komora s prádelnou (přípojky na vodu a odpad), a ještě jedna další komora. Vše dřevěná podlaha, vstup do bytu, koupelna a komory jsou dlažba. Součástí bytu je sklep a venkovní garážové stání.

Vstup do bytu je řešen velkoryse s velkou předsíní a velkou šatní skříní. Byt má zařízenou kuchyň všemi spotřebiči (vestavěná lednice s mrazákem, myčka, trouba, mikrovlnka, indukční sporák) a velkým pracovním prostorem. Na kuchyňskou linku navazuje jídelna s balkónem. Tento prostor pokračuje vstupem do velkého obýváku, který může být buď zcela oddělen, nebo být součástí širšího prostoru obývák – jídelna – kuchyň. Na konci bytu se nachází dvě ložnice (nebo pracovna či jiné využití). Jedna ložnice je velká prostorná (cca 25 m2) s velkým balkónem, který je ještě větší, než ten u jídelny. Oba balkóny jsou na jih, tedy ideální i pro pěstování nejen kytek, ale třeba i bylinek či rajčat. Možno dát i posezení. Další ložnice (cca 15m2) je situována na východ a má francouzské okno s výhledem do parku (většinou slouží jako dětský pokojíček nebo pracovna).

Byt je situovaný přímo v centru Kamenice, na zastávku autobusu a do obchodu (Billa) je to 3 minuty, lékaři, úřad a veškerá občanská vybavenost v dohledu. Škola i školka cca 10 minut pěšky, dětské hřiště 3 min od domu. Dojezd do Prahy buď přes D1 nebo starou Benešovskou nebo přes vesnice mimo tyto hlavní silnice. V dnešním provozu během špičky počítejte okraj Prahy cca 25-30 minut, mimo špičku je dojezd radikálně nižší.

Kamenice se nachází kousek od řeky Sázavy, pražští obyvatelé sem jezdí na chaty. Les vhodný na turistiku či sběr hub je pár minut od domu, od jara do podzimu tedy kolo i pěší výlety, v zimě je 6 km vzdálené lyžařské středisko Chotouň, pro vášnivé lyžaře 60 km od domu Monínec. V obci je několik rybníků, které se v zimě využívají na bruslení, fotbalové i víceúčelové hřiště atd.

We rent a spacious sunny 4-room apartment, high standard equipment, 117 m2 on the 3rd floor. Year of construction 2009.

Orientation south, east. 2 large balconies, 2 toilets, spacious bathroom, storage room with laundry (water and drainage connections), and another additional storage room. All wooden floors, entrance to the apartment, bathroom, and storage rooms are tiled. The apartment includes a cellar and an outdoor garage parking space.

The entrance to the apartment is generously designed with a large hallway and a large wardrobe. The apartment has a kitchen equipped with all appliances (built-in fridge with freezer, dishwasher, oven, microwave, induction hob) and a large workspace. The kitchen area continues into a dining room with a balcony. This space leads into a large living room, which can be either completely separate or part of a wider living room - dining room - kitchen area. At the end of the apartment, there are two bedrooms (or a study or other use). One bedroom is large and spacious (approx. 25 m2) with a large balcony, which is even larger than the one in the dining room. Both balconies face south, ideal for growing not only flowers but also herbs or tomatoes. It is also possible to have a seating area. The second bedroom (approx. 15m2) is located to the east and has a French window overlooking the park (usually used as a children's room or study).

The apartment is located right in the center of Kamenice, 3 minutes to the bus stop and the store (Billa), doctors, office, and all amenities within reach. School and kindergarten are about a 10-minute walk, a playground 3 minutes from the house. Access to Prague is either via the D1 highway or the old Benešov road or through villages outside these main roads. In today's traffic during peak hours, expect a journey to the outskirts of Prague to take about 25-30 minutes, outside peak hours the journey time is significantly lower.

Kamenice is located near the Sázava river, Prague residents come here for cottages. A forest suitable for hiking or mushroom picking is a few minutes from the house, from spring to autumn cycling and hiking trips, in winter there is a ski resort in Chotouň, 6 km away, for avid skiers 60 km from the Monínec house. There are several ponds in the village, which are used for ice skating in winter, football and multi-purpose fields, etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836358
Dispozice4+kk
Dostupné od3. 5. 2024
Podlaží3
Užitná plocha117
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 9 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenice, Kult. dům
🚶 218 m (3 min)
PoštaKamenice
🚘 1 272 m (2 min)
ObchodBilla
🚶 253 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 331 m (14 min)
Restauracerestaurace Valnovka
🚘 1 623 m (3 min)
LékárnaLékárna Alba
🚶 130 m (2 min)
ŠkolaZákladná škola Olešovice
🚶 396 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Pastelka
🚘 4 598 m (7 min)
SportovištěSK Dařbož
🚘 6 119 m (9 min)
Hřiště
🚘 1 656 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.