Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha
Prodej bytu 4+kk 82 m², Španielova, Praha, Praha

Prodej bytu 4+kk • 82 m² bez realitkyŠpanielova, Praha - Řepy

Španielova, Praha - ŘepyMHD 4 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Sklep 4 m² • Lodžie 6 m²
Cena7 980 000 KčUšetříte 130 000 Kč8 110 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinné bydlení v "novostavbě" panelového bytu v domě, který teď sám prochází velkou revitalizací komfortnější než v lecjaké novostavbě? Posuďte sami:

Vstup do bytového domu je buď klasicky po schodech nebo bezbariérové. Vyjdete novým výtahem vyjedete do 5. patra a jste téměř doma. Stačí otevřít bezpečnostní dveře …… a vstoupit do bytu 4+kk velikosti 72 m2 + k tomu velkorysou lodžií (7 m2) + 4m2 sklep. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem (24 m2) s jižní orientací, přilehajícím pokoji/pracovně/ložnici (8m2) a ze dvou ložnic na druhé straně bytu (obě cca 12.5m2), obě ložnice na sever. Dále je zde prostorná předsíň pro šatní skříně, koupelna, WC. . K bytu náleží také velká sklepní kóje 4m2. Byt je po kompletní celkové rekonstrukci, takže se budete stěhovat do "novostavby", kde nikdo ještě nebydlel:

• Zděné bytové jádro + rekonstrukce koupelny a WC

• Nové štuky v celém bytě

• Nová elektroinstalace včetně bytového rozvaděče

• Bezpečnostní dveře

• Kuchyňská linka na míru kompletně vybavená spotřebiči

• Optický kabel pro vysokorychlostní internet

O bytový dům je řádně pečováno. Dům zateplen, jsou vyměněna okna na plastová s dvojskly, nové stoupačky. Vše se reflektuje na tuto dobu do nízkých poplatků pro byt 4kk cca 5.000 Kč + elekřina. Navíc teď probíhá malba zateplené fasády a na podzim proběhne revitazace jižní strany s kompletní rekonstrukcí a zvětšením lodžií

, kreré budou mít moderní design.

Přiložené fotografie a nákres dispozice jsou ze zcela analogické rekonstrukce bytu v nedaleké ulici Vondroušova. Tento byt bude vypadat shodně. Dokončení předpokádáme na 5.5.2024

Občanská vybavenost v místě a jeho okolí je kompletní a pestrá a vesměs v pěším dosahu. V okolí domu je pohodlné parkování. Nachází se v klidné lokalitě plné zeleně a dětských hřišť. Zároveň je v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenost.

Kromě tohoto bytu připdabujeme další byt 4kk v v osobním vlastnictví v ulici Na Křečku v Horních Měcholupech, který bude dokončen v 7/24. Bude mít shodný design, materiály a vybavení jako zde presentovaný byt.

Rád poskytnu další informace emailem či telefonicky. Zároveň rád poskztnu kontakt na hypotečního poradce, který Vám s velkou pravděpodobností vylepší Vaše již případně předjednané podmínky.

Is family living in a "new construction" of a panel apartment in a building that is itself undergoing a major revitalization more comfortable than in any new construction? Judge for yourself:

The entrance to the apartment building is either classically via stairs or barrier-free. Take the new elevator to the 5th floor and you're almost home. Just open the security door …… and enter the 4+kk apartment of 72 m2 + generous loggia (7 m2) + 4 m2 cellar. The apartment consists of a living room with a kitchen and dining area (24 m2) facing south, an adjoining room/study/bedroom (8 m2) and two bedrooms on the other side of the apartment (both approx. 12.5 m2), both bedrooms facing north. There is also a spacious hall for wardrobes, bathroom, toilet. . The apartment also includes a large 4m2 basement cubicle. The apartment has been completely renovated, so you will be moving into a "new building" where no one has lived before:

• Brick housing core + reconstruction of bathroom and toilet

• New stucco throughout the apartment

• New electrical installation including apartment switchboard

• Security door

• Custom-made kitchen fully equipped with appliances

• Optical cable for high-speed Internet

The apartment building is properly cared for. The house is insulated, the windows are replaced with plastic ones with double glazing, new risers. Everything is reflected at this time in the low fees for a 4-bedroom apartment of about 5,000 CZK + electricity. In addition, the insulated facade is now being painted, and the south side will be revitalized in the autumn with a complete reconstruction and enlargement of the loggia

, kreres will have a modern design.

The attached photos and layout drawing are from a completely analogous reconstruction of an apartment in the nearby Vondroušova Street. This apartment will look identical. Completion is expected on 5/5/2024

Civic amenities in and around the place are complete and varied and mostly within walking distance. There is convenient parking around the house. It is located in a quiet location full of greenery and children's playgrounds. At the same time, all civic amenities are in the immediate vicinity.

In addition to this apartment, we are adding another 4kk apartment in private ownership in Na Křečku Street in Horní Měcholupy, which will be completed on 7/24. It will have the same design, materials and equipment as the apartment presented here.

I will be happy to provide further information by email or phone. At the same time, I will be happy to put you in touch with a mortgage advisor, who will most likely improve your already negotiated conditions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836407
Dispozice4+kk
Dostupné od6. 5. 2024
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha82
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Lodžie 6 m²
Výtah
Sklep 4 m²
Parkování
MHD 5 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠkola Řepy
🚶 396 m (5 min)
PoštaPraha 618
🚘 1 530 m (4 min)
ObchodTesco Express
🚶 348 m (4 min)
BankaČSOB
🚶 794 m (10 min)
RestauraceTWIN LIDS
🚶 318 m (4 min)
LékárnaLékárna Řepy
🚶 681 m (8 min)
ŠkolaMensa gymnázium
🚶 653 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Pastelka
🚶 357 m (4 min)
SportovištěSportovní centrum Řepy
🚶 376 m (5 min)
Hřiště
🚶 68 m (1 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.