Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 44 m² bez realitky17. listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

17. listopadu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 2 m² • Lodžie 16 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu útulný byt s celkovou plochou 64 m² s balkónem a zimní zahradou. Velmi klidná lokalita s výhledem na park Radouč.

Tento prostorný byt nabízí fantastickou polohu s rychlým přístupem k supermarketu, kavárně a autobusové zastávce. Do všech hlavních atrakcí se dostanete do 20 minut pěšky, včetně zavodu SKODA auto a BONDY shopping center.

Prostorný byt se nachází v 1. patře moderní rezidence. Byt je vybaven vším potřebným. Obývací pokoj, propojený s kuchyní, poskytuje univerzální prostor pro relaxaci a produktivitu. Kuchyňská linka je vybavena lednicí, myčkou, mikrovlnnou troubou, sporákem a troubou. K dispozici je také velká pohovka a manželská postel, což tvoří pohodlný obývací prostor. Tato multifunkční oblast zahrnuje TV a jídelní stůl. Velká zimní zahrada umožní trávit tam čas po celý rok, zatímco balkon krásně ozdobí vaše letní večery.

Měsíční nájemné je 15 000 Kč plus poplatky 3 500 Kč, včetně Internetu. Elektřina se převádí na nájemce. Kauce: 15 000 Kč.

+ administrativni poplatek.

Pro více informací či domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy. Těším se na vaši zprávu a na setkání s vámi v této útulné nemovitosti.

For rent: cozy apartment with a total area of 64 m² with a balcony and a winter garden. Very quiet location with a view of Radouč Park.

This spacious apartment offers a fantastic location with quick access to a supermarket, cafe, and bus stop. You can reach all major attractions within a 20-minute walk, including the SKODA auto factory and BONDY shopping center.

The spacious apartment is located on the 1st floor of a modern residence. The apartment is equipped with everything you need. The living room, connected to the kitchen, provides a versatile space for relaxation and productivity. The kitchen is equipped with a fridge, dishwasher, microwave, stove, and oven. There is also a large sofa and a double bed, creating a comfortable living space. This multifunctional area includes a TV and a dining table. The large winter garden allows you to spend time there all year round, while the balcony beautifully decorates your summer evenings.

The monthly rent is 15,000 CZK plus fees of 3,500 CZK, including Internet. Electricity is transferred to the tenant. Deposit: 15,000 CZK.

+ administrative fee.

For more information or to arrange a viewing, please contact me through messages. I look forward to your message and meeting you in this cozy property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836545
Dispozice1+kk
Dostupné od6. 5. 2024
Podlaží1
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
Balkón 2 m²
Lodžie 16 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadouč, park
🚶 216 m (3 min)
PoštaMladá Boleslav 2
🚶 723 m (9 min)
ObchodPotraviny
🚶 348 m (4 min)
BankaČeská spořitelna, TRIO Ml. Boleslav
🚘 1 333 m (5 min)
Restauracenejen kafe
🚶 345 m (4 min)
LékárnaDr.Max
🚶 517 m (6 min)
Škola9.ZŠ Pastelka
🚶 584 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Čtyřlístek
🚘 1 008 m (3 min)
SportovištěFotbalová akademie
🚶 536 m (6 min)
Hřiště
🚶 360 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.