Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej pozemku 818 m², Babice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 818 m², Babice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 818 m², Babice, Středočeský kraj
Prodej pozemku 818 m², Babice, Středočeský kraj

Prodej pozemku • 818 m² bez realitkyBabice - Babice, Středočeský kraj

Babice - Babice, Středočeský krajMHD do minuty pěšky
Cena7 999 999 KčUšetříte 2 000 001 Kč10 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji 2x krásný pozemek (vedle sebe) za cenu dohodou, nabídněte prosím.

Pozemek je ideální pro vytvoření vaší vysněné zahrady (stavba do 160m, elektřina, studna). Tato nemovitost je určena pro ty, kteří touží po klidném a relaxačním místě, kde si mohou vytvořit svůj vlastní ráj.

Pozemek se nachází v malebné lokalitě, která nabízí dostatek soukromí a klidu. Jeho prostorná plocha vám umožní realizovat veškeré vaše zahradní nápady a snění. Zde můžete vytvořit krásný květinový sad, zelenou oázu nebo si postavit venkovní posezení pro relaxaci s rodinou a přáteli.

Díky svému typu pozemku je tato nemovitost skvělou investicí do vašeho vlastního pohodlí a relaxace. Vlastnictví tohoto pozemku vám poskytne možnost realizovat vaše zahradní sny a tvořit si vlastní útočiště daleko od rušného městského života.

Pokud hledáte ideální místo pro vytvoření svého vlastního zahradního ráje, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvíme se na prohlídce této jedinečné nemovitosti. Těším se na vaše zájem a společnou prohlídku.

I offer for sale 2x beautiful plot of land (next to each other) with an area of m², which is ideal for creating your dream garden. This property is intended for those who long for a peaceful and relaxing place where they can create their own paradise.

The plot is located in a picturesque location that offers plenty of privacy and tranquility. Its spacious area will allow you to realize all your gardening ideas and dreams. Here you can create a beautiful flower garden, a green oasis, or build an outdoor seating area for relaxation with family and friends.

Due to the type of land, this property is a great investment in your own comfort and relaxation. Owning this plot of land will give you the opportunity to realize your gardening dreams and create your own sanctuary far from the busy city life.

If you are looking for the perfect place to create your own garden paradise, do not hesitate to contact me through messages and we will arrange a viewing of this unique property. I look forward to your interest and a joint viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu836960
Plocha pozemku818
Dostupné od18. 4. 2024
Typ pozemkuZahrada

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBabice
🚶 65 m (1 min)
PoštaMukařov
🚘 3 128 m (5 min)
Obchodsamoobsluha Enapo
🚘 3 665 m (6 min)
BankaČSOB
🚘 5 889 m (9 min)
Restauracerestaurace
🚶 97 m (1 min)
LékárnaLékárna Kateřinská
🚘 3 659 m (6 min)
ŠkolaOpen Gate
🚶 524 m (6 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚘 3 132 m (4 min)
Sportoviště
🚶 585 m (7 min)
Hřiště
🚶 522 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.