Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 105 m² bez realitkyFakultní, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

Fakultní, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 2 m² • Sklep 2 m² • Terasa 26 m²
Měsíční nájemné22 900 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Krásný slunný byt 3+kk (76 m2) s obrovskou terasou (26 m2), s balkónem, garážovým parkovacím stáním a sklepní kójí v novostavbě bytových domů v rezidenční čtvrti Zámecký dvůr. Byt se nachází v klidné části centra Brandýsa nad Labem, v přímém sousedství a s výhledem na zámeckou zahradu, v bezprostřední blízkosti zastávky MHD, základní školy, gymnázia a plaveckého bazénu. Ideální místo i pro rodinu s dětmi. Dům je součástí uzavřeného, nově postaveného bytového komplexu přístupného pouze jeho obyvatelům. Možno pronajmout také na kratší období (jednotky měsíců).

Vstup do areálu i jednotlivých domů je možný jen s čipovou kartou. Byt je umístěn ve třetím a čtvrtém (nejvyšším) patře a je orientovaný na jih a západ. Ve spodním patře je obývák s kuchyní a balkónem, chodba, záchod a komora. Otevřeným schodištěm se dostanete do horního patra, kde je koupelna, záchod, dva pokoje a terasa. Terasa i balón mají přímý krásný výhled na zámek a zámeckou zahradu. K bytu patří také garážové parkovací stání a sklepní kóje. Výtah jede přímo z garáží až ke dveřím bytu.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou a vestavnými spotřebiči. Je nekuřácký a bez domácích mazlíčků.

Uvedená cena pronájmu je orientační a bude závislá na předpokládané délce pronájmu. Vyúčtování poplatků a energií probíhá zcela transparentně dle skutečné spotřeby, a to předložením originálu vyúčtování nájemníkovi. Vratná kauce je ve výši tří měsíčních nájmů bez poplatků.

V Brandýse naleznete vše, co potřebujete. Několik MŠ a ZŠ, gymnázium, nespočet restaurací, několik sportovních zařízení a hřišť, in-line stezky, kino, letní kino, supermarkety Tesco, Kaufland, Lidl, Pennymarket, Billa, Norma, několik autoservisů, mnoho kadeřnictví a řadu dalších služeb. Cyklostezky vedoucí podél Labe a do okolních lesů umožňují krásné výlety do blízkého i vzdáleného okolí a sousedních měst. Pokud nedojíždíte do Prahy za prací, nebudete v Brandýse postrádat nic, kvůli čemu byste museli do Prahy jezdit. S Prahou je Brandýs propojen několika linkami MHD. Cesta autem z garáže domu k metru Černý Most trvá 8 minut. Brandýs nad Labem se opakovaně umísťuje na 3. místě ve vyhodnocení indexu kvality života mezi všemi městy v ČR.

Prosím zájemce, aby napsali pár slov o sobě a o své představě o délce pronájmu. RK prosím, aby mě nekontaktovaly.

Kontakt:

b y t - b r a n d y s @ e m a i l . c z

Beautiful sunny apartment 3 + kk (76 m2) with a huge terrace (26 m2), with a balcony, garage parking space and a basement cubicle in a new building of residential buildings in the residential area of Zámecký dvůr. The apartment is located in a quiet part of the center of Brandýs nad Labem, in the direct neighborhood and overlooking the castle garden, in the immediate vicinity of the public transport stop, primary school, gymnasium and swimming pool. Ideal place for a family with children. The house is part of a gated, newly built apartment complex accessible only to its residents. Can also be rented for shorter period (several months).

Access to the complex and individual houses is possible only with a chip card. The apartment is located on the third and fourth (top) floors and is oriented to the south and west. On the lower floor there is a living room with kitchen and balcony, hallway, toilet and storage room. An open staircase leads to the upper floor where there is a bathroom, toilet, two rooms and a terrace. The terrace and the balcony have a direct beautiful view of the castle and the castle garden. The apartment also includes a garage parking space and a cellar. The elevator goes directly from the garage to the door of the apartment.

The apartment is equipped with a kitchen and built-in appliances. It is non-smoking and pet-free.

The rental price is approximate and will depend on the expected length of the rental. The billing of fees and utilities is completely transparent according to actual consumption by presenting the original bill to the tenant. The refundable security deposit is three months' rent excluding fees.

In Brandýs you will find everything you need. Several kindergartens and primary schools, a gymnasium, countless restaurants, several sports facilities and playgrounds, in-line trails, a cinema, a summer cinema, supermarkets Tesco, Kaufland, Lidl, Pennymarket, Billa, Norma, several car services, many hairdressers and many other services. Cycling paths leading along the Elbe and into the surrounding forests allow for beautiful trips to nearby and distant surroundings and neighbouring towns. Unless you commute to Prague for work, you will not miss anything in Brandýs that you would have to go to Prague for. Brandýs is connected to Prague by several public transport lines. It takes 8 minutes by car from the garage of the house to Černý Most metro station. Brandýs nad Labem repeatedly ranks 3rd in the quality of life index among all cities in the Czech Republic.

Please write a few words about yourself and your idea of the length of the contract. RK please do not contact me.

Contact:

b y t - b r a n d y s @ e m a i l . c z

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu837095
Dispozice3+kk
Dostupné od18. 4. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha105
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 26 m²
Sklep 2 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 2 m²
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDBrandýs nad Labem-Stará Boleslav, fakulta
🚶 172 m (2 min)
PoštaBrandýs nad Labem-Stará Boleslav 1
🚶 543 m (7 min)
Obchod
🚶 701 m (8 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 676 m (8 min)
RestauraceFelicita
🚶 336 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 761 m (9 min)
ŠkolaGymnázium J. S. Machara
🚶 356 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 961 m (6 min)
Sportoviště
🚶 357 m (4 min)
HřištěPanská zahrada
🚶 237 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.