Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 280 m² bez realitkyDrobná, Praha - Štěrboholy

Drobná, Praha - ŠtěrboholyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 4 m² • Sklep 130 m² • Terasa 15 m²
Cena21 414 100 Kč

Tato nemovitost již od 90 816 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej dvougeneračního rodinného domu ve velice klidné lokalitě - jednosměrná ulice zaručuje klidnou atmosféru. Jedná se o třípodlažní dům - sklep, přízemí a první patro. V přízemí a v prvním patře jsou téměř dispozičně shodné byty 4+1 navíc s prostornou předsíní. Každý byt má i vlastní balkon a je možné zcela oddělit vchody bez většího zásahu a ztráty obytné plochy.

Místní občanská vybavenost - školky, dětská hřiště, škola, nákupní centrum, vše v dochozí vzdálenosti. MHD směr Depo Hostivař nebo Nádraží Běchovice. V místě cyklostezka a krásné prostředí i k delším procházkám.

Celková obytná plocha domu je 280 m2 a k tomu patří prostorný pozemek o rozloze 568 m2. Parkování před domem je bez problémů pro 2 osobní auta. Možnost i zbudování parkovací plochy před garážemi.

2 balkony. Větší do zahrady o velikosti cca 4 m2, menší z boku cca 3,5 m2 (je možno i změna na vstup). Terasa je asi o velikosti 15 m2 a je situovaná do zahrady. Součástí domu je i prostorný sklep pod celým půdorysem domu, kde je dvougaráž, která se může hodit jako dílna, kotelna, prádelna a 4 další menší místnosti. Ze sklepa je rovněž přístup na zahradu, jak z garáže do ulice, tak přímo do zadní části zahrady na opačné straně sklepa.

Vytápění je možné jak plynem, tak je k dispozici i kotel na tuhá paliva.

Součást přízemního bytu je i krb v obývacím pokoji, který je ale zastaralý a je potřeba jej upravit.

Dům má ústřední topení v obou podlažích a boiler na teplou vodu, který je umístěný v kotelně, je vyhříván plynem, nebo může být pevnými palivy, záleží na tom, kterým kotlem se vytápí.

Zahrada u domu je dvouúrovňová, takže zadní část s krásnou vzrostlou sequoi, poskytuje soukromí a klid pro relaxaci. Součástí předzahrádky jsou i ovocné stromy.

Sale of a two-generation family house in a very quiet location - a one-way street guarantees a peaceful atmosphere. It is a three-flor house - basement, ground floor and first floor. On the ground floor and on the first floor there are almost identical apartments with 3 badrooms, 1 living room and the kitchen and spacious entrance hall. Also bathroom and separated toilet.

Each apartment also has own balcony and it is possible to completely separate the entrances without major interference and loss of living space.

Local amenities - kindergartens, playgrounds, school, shopping center, all within walking distance. Public transport direction Depo Hostivar (metro station) or Nadrazi Bechovice. (railway station). There is a bike path on site and a beautiful environment for longer walks.

The total area of the house is 280 m2 and this includes a spacious plot of 568 m2. Parking in front of the house is without problems for 2 cars. The possibility of building a parking area in front of the garages.

2 balconies. The larger one facing the garden is approx. 4 m2, the smaller one from the side is approx. 3.5 m2 (it is also possible to change to the entrance). The terrace is about 15 m2 in size and is located in the garden. Part of the house is also a spacious cellar under the entire floor plan of the house.

Heating is possible both with gas, and a solid fuel boiler is also available.

The ground floor apartment also has a fireplace in the living room.

For more information, do not hesitate to contact the owner through the message / communication platform and arrange a viewing of this property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu837847
DispoziceOstatní
Dostupné od30. 11. 2024
StavDobrý
PENBD - Méně úsporná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha280
VybavenoČástečně
Plocha pozemku568
Typ budovySmíšená
VytápěníPlynové

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
Sklep 130 m²
Garáž
Terasa 15 m²
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPerspektivní
🚶 121 m (1 min)
PoštaPraha 104
🚘 1 457 m (3 min)
ObchodEUROPARK
🚘 1 419 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 136 m (6 min)
RestauraceSK Viktoria Štěrboholy
🚶 515 m (6 min)
LékárnaBenu
🚘 1 401 m (3 min)
Škola
🚶 747 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Boloňská 313
🚘 5 672 m (13 min)
Sportovištěsportovní areál Hamr-Štěrboholy
🚶 725 m (9 min)
Hřiště
🚶 537 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.