Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyOrelská, Praha - Vršovice

Orelská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt se nachází v prvním patře činžovního domu v Praze, Vršovicích. Z jednoduché kuchyně, která je součástí předsíně, je samostatný vstup do obou pokojů. Jeden pokoj je s oknem a zatím bez podlahové krytiny, druhý pokoj je s balkonem, na podlaze parkety. Vytápvění a teplou vodu zajišťuje vlastní kotel. WC a kouplna jsou oddělené. K dispozici je sporák, lednice, pračka, základní vybavení kuchyně, pěkná pohovka a šatní skříň, stůl se 4 židlemi. Další dle dohody. Upřednostňuji dlouhodobý pronájem. K jednání jsou počáteční nejnutnější úpravy dle přání nájemce.

Free two rooms flat in a a brick building in Prague 10 Vrsovice consists of two seperated rooms (one has a large balcony oriented to the street) and a kitchenette. Own gas boiler for warm water and heating. Parkets in one room, flooring for the other room to be chosen by the tenant. Bathroom and toiled are seperated. Furniture&equipment stove, fridge, washing machine, basic kitchen equipment, nice sofa and a wardrobe, table and 4 chairs. Further upon agreement. Long-term rental preferred.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu83983
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.