Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyV Honech, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

V Honech, Klecany - Klecany, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 4 m²
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie700 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Moderní a útulný byt 1+kk k pronájmu v cihlové budově na 6. patře z 7 s výtahem. Nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je plně vybavena, takže se můžete ihned nastěhovat a začít užívat pohodlného bydlení.

Celková plocha bytu činí 31 m2 a k dispozici je i balkón o velikosti 4 m2, kde si můžete vychutnat svůj ranní kávový rituál nebo večerní relaxaci.

Velmi dobrá dostupnost do Prahy: cca 20 min autem do centra Prahy, 15 min autobusem do Metra C Kobylisy, autobusová zastávka je v bezprostřední blízkosti domu (100m). V obci veškerá občanská vybavenost: škola, školka, obchody, lékárna, pošta.

V bezprostřední blízkosti možnost procházek či pobytu v přírodě v okolních lesích (Přírodní park Dolní Povltaví, Klecanský háj), sahajících až ke břehu řeky Vltavy, nebo cyklovýletů na cyklostezce podél Vltavy.

Pokud hledáte moderní bydlení pro jednu osobu či pár, pak je tento byt ideální volbou pro vás. Pro bližší informace a domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy. Těším se na vaše zájemce!

Modern and cozy 1+kk apartment for rent in a brick building on the 6th floor out of 7 with an elevator. The property is in very good condition and fully equipped, so you can move in immediately and start enjoying comfortable living.

The total area of the apartment is 31 m2 and there is also a balcony of 4 m2, where you can enjoy your morning coffee ritual or evening relaxation.

Very good accessibility to Prague: about 20 minutes by car to the center of Prague, 15 minutes by bus to Metro C Kobylisy, the bus stop is in the immediate vicinity of the building (100m). The village offers all amenities: school, kindergarten, shops, pharmacy, post office.

In the immediate vicinity, there are opportunities for walks or nature outings in the surrounding forests (Natural Park Dolní Povltaví, Klecanský háj), reaching all the way to the banks of the Vltava river, or cycling trips on the cycling path along the Vltava river.

If you are looking for modern living for one person or a couple, then this apartment is the ideal choice for you. For more information and to arrange a viewing, please contact me through messages. I look forward to hearing from you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu839830
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha31
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKlecany, Astrapark
🚶 3 m (0 min)
PoštaKlecany
🚘 2 169 m (4 min)
ObchodMiroslav Kříž - Potraviny
🚘 1 959 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 26 181 m (38 min)
RestauraceNa dvorku
🚘 1 930 m (3 min)
LékárnaLékárna Klecany
🚘 2 662 m (4 min)
ŠkolaZŠ Klecany
🚘 1 665 m (4 min)
Mateřská školaAstra
🚶 310 m (4 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 9 991 m (17 min)
Hřiště
🚶 120 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.