Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Žižkov

Vinohradská, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Balkón 7 m² • Sklep 4 m²
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V našem vlastnictví nabízíme krásný světlý a prostorný byt na hlavní ulici Vinohrad. Byt je aktuálně o dispozici spíše 2+1 s možností změny na 3+KK s krásným velkým balkonem a sklepem v cihlové budově s výtahem ve 6NP ze 7NP. Rozměry jsou přibližně byt 71 m2 + balkon 7 m2 + sklep 4 m2 spolu 82 m2.

Byt má již za sebou rekonstrukci koupelny, WC a velké kuchyně. V bytě je elektřina v mědi. Okna jsou po kompletní rekonstrukci – okna do ulice špaletová a do vnitrobloku eurookna. Podlahy a dveře jsou k rekonstrukci. Topení je na plynový kotel v byte, který je propojen s radiátory v byte. Nadstandardně mnoho úložného prostoru díky tomu, že se na bytě nachází šatník a dvě komory a v suterénu sklep. Díky vysokým stropům klasické cihly a krásnými velkými okny je byt velmi světlý a vzdušný.

Byt je orientován na dvě strany tedy výborná možnost větrání. Jedna strana je orientována na světlý jih a druhá část na sever do klidného vnitrobloku.

Bytový dům velmi dobře hospodaří a společenství vlastníků funguje výborně. Hned se umí na všem domluvit, naspořit a realizovat. Bytový dům má za sebou revitalizaci střechy, fasády, zateplení, schránky atd. Aktuálně probíhá rekonstrukce sklepů, přičemž rekonstrukce byla odvedena profesionálně a zodpovědně. Nejnáročnější část už je hotová a aktuálně se budou už jen na nově modelovat sklepní kóje. Ukončení rekonstrukce sklepů je odhadováno na konec května. Do budoucna se plánuje výměna výtahu. SVJ nemá úvěr.

Velmi nízké měsíční poplatky do SVJ – aktuálně 3 617 Kč/měsíčně. Díky pronájmu nebytových prostor v přízemí, se ročně rozdělují výnosy a k danému bytu přísluší přibližně 65 000 Kč/ročně. V bytovém domě je 13 bytů a ve vnitrobloku je hezká zahrádka.

Byt se nachází na hlavní ulici Vinohrad, která přímo vede k Václavskému náměstí přibližně 30 min chůzí nebo 10 min MHD. Hned vedle domu je zastávka metra A Flora a zastávky tramvají i autobusu do všech části. Obchodní dům Flora s možností parkování, služeb od lékárny, supermarketu, obchůdků a široký výběr restaurací. V okolí klasické příjemné aleje stromů a vinohradské kavárničky a restaurace. V blízkosti Vysoká škola ekonomická.

Byt je volný ihned a lze ho okamžitě pronajmout.

Byt je bez právních problému s čistým listem vlastnictví.

V kupní ceně jsou již zahrnuty všechny poplatky a kompletní právní servis. Prohlídky jsou možné.

In our ownership, we offer a beautiful bright and spacious apartment on the main street of Vinohrady. The apartment is currently available as a 2+1 with the possibility of changing to a 3+KK with a beautiful large balcony and a cellar in a brick building with an elevator. The dimensions are approximately apartment 71 m2 + balcony 7 m2 + cellar 4 m2 total 82 m2.

The apartment has already undergone reconstruction of the bathroom, toilet and large kitchen. The apartment has electricity in copper. The windows are after complete reconstruction. Floors and doors are for reconstruction. The heating is on a gas boiler, which is connected to the radiators in the apartment. Extraordinarily a lot of storage space thanks to the fact that the apartment has a wardrobe and two storage rooms and a cellar in the basement. Thanks to the high ceilings of classic brick and beautiful large windows, the apartment is very light and airy.

The apartment is oriented on two sides, so excellent ventilation. One side is oriented to the bright south and the other part to the north to the quiet courtyard.

The apartment building is managed very well and the community of owners works excellently. They can immediately agree on everything, save money and implement it. The apartment building has undergone a revitalization of the roof, facade, isolation, mail boxes etc. The cellars are currently being renovated, and the renovation was carried out professionally and responsibly. The most demanding part is already done and currently only the basement cubicles will be modeled. Completion of the reconstruction of the cellars is estimated at the end of May. The elevator is planned to be replaced in the future. SVJ has no debt.

Very low monthly fees to SVJ - currently 3,617 CZK/month. Thanks to the rental of non-residential premises on the ground floor, the income is distributed annually and approximately 65,000 CZK/year belongs to the given apartment. There are 13 apartments in the apartment building and there is a nice garden in the courtyard.

The apartment is located on the main street of Vinohrad, which leads directly to Wenceslas Square in approximately 30 minutes on foot or 10 minutes by public transport. Right next to the house is the metro stop A Flora and tram and bus stops to all parts of Prague. Flora department store with parking, services from pharmacy, supermarket, shops and a wide selection of restaurants. In the vicinity, a classic, pleasant avenue of trees and Vinohrady cafes and restaurants. Near is the University of Economics.

The apartment is available immediately and can be rented immediately. The apartment has no legal problems with a clean title deed. All fees and complete legal service are already included in the purchase price. Tours are possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu840211
Dispozice3+kk
Dostupné od7. 5. 2024
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha82
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 7 m²
Sklep 4 m²
MHD 1 minuta pěšky
Bezbariérový přístup
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDFlora
🚶 77 m (1 min)
PoštaPraha 31
🚶 278 m (3 min)
Obchodminit
🚶 124 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 111 m (1 min)
RestauraceNa Křižovatce
🚶 20 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 62 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola náměstí Jiřího z Lobkovic
🚶 587 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 308 m (4 min)
Sportoviště
🚶 631 m (8 min)
Hřiště
🚶 140 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.