Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej domu 150 m², pozemek 2.030 m², Benešovská, Kamenice, Středočeský kraj
Prodej domu 150 m², pozemek 2.030 m², Benešovská, Kamenice, Středočeský kraj
Prodej domu 150 m², pozemek 2.030 m², Benešovská, Kamenice, Středočeský kraj
Prodej domu 150 m², pozemek 2.030 m², Benešovská, Kamenice, Středočeský kraj
Prodej domu 150 m², pozemek 2.030 m², Benešovská, Kamenice, Středočeský kraj
Prodej domu 150 m², pozemek 2.030 m², Benešovská, Kamenice, Středočeský kraj

Prodej domu 7+1 • 150 m² bez realitkyBenešovská, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj

Benešovská, Kamenice - Ládví, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Garáž
Cena9 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 773 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinnou vilu se zahradou v malebné krajině Posázaví v obci Ládví, nedaleko Kamenice na jih od Prahy, v dojezdové vzdálenosti cca 25 minut jízdy autem od hranice Prahy. Vila postavená ve funkcionalistickém stylu 30-tých let 20. století má jedno podzemní podlaží s garáží (s montážní jámou) a dvě nadzemní podlaží. Vila je v původním stavu PŘED KOMPLETNÍ REKONSTRUKCÍ. Architektonicky řešená několikaúrovňová zahrada obsahuje krytý bazén a prosklené atrium. Stavba se nachází v bezprostřední blízkosti přírodního parku „Hornopožárský les“ s hustou sítí turistických stezek a rozhlednou „Vlková“. Poloha pozemku s vilkou spojuje možnost každodenní relaxace v bezprostřední blízkosti přírodního parku s dobrou dostupností do hlavního města Prahy.

1.PP (suterén) obsahuje: garáž, kotelnu a sklep; 1.NP (přízemí) obsahuje: 4 pokoje, kuchyňský kout, WC, zimní zahradu a terasu; 2.NP (první patro) obsahuje: 4 pokoje, koupelnu a balkon. Vytápění je střední se zdrojem tepla elekrokotlem, voda je zajištěna vlastním zdrojem ze studny,

Kanalizace je řešena bezodtokovou jímkou, k objektu je vedena telefonní přípojka - v domě je rozvod pro pevnou telefonní linku.

I offer for sale a family villa with a garden in the picturesque landscape of Posázaví in the village of Ládví, near Kamenice to the south of Prague, within a driving distance of approximately 25 minutes from the Prague city limits. The villa, built in the functionalist style of the 1930s, has one underground floor with a garage (with a pit) and two above-ground floors. The villa is in its original state BEFORE COMPLETE RECONSTRUCTION. The architecturally designed multi-level garden includes a covered swimming pool and a glass atrium. The building is located in close proximity to the "Hornopožárský les" natural park with a dense network of hiking trails and the "Vlková" lookout tower. The location of the property with the villa combines the possibility of daily relaxation in the immediate vicinity of the natural park with good accessibility to the capital city of Prague.

The basement (lower ground floor) includes: a garage, a boiler room, and a cellar; the ground floor includes: 4 rooms, a kitchenette, a toilet, a winter garden, and a terrace; the first floor includes: 4 rooms, a bathroom, and a balcony. The heating is central with an electric boiler, and water is provided from a private source from a well.

The sewage system is solved with a septic tank, and there is a telephone connection to the property - the house is wired for a landline phone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu840944
Dispozice7+1
Dostupné od13. 5. 2024
StavŠpatný
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku2 030
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenice, Valnovka
🚶 173 m (2 min)
PoštaKamenice
🚘 2 420 m (3 min)
ObchodBilla
🚘 1 949 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 628 m (14 min)
Restauracerestaurace Valnovka
🚶 376 m (5 min)
LékárnaLékárna Alba
🚘 2 011 m (3 min)
ŠkolaZákladná škola Olešovice
🚘 1 709 m (2 min)
Mateřská škola
🚘 7 404 m (11 min)
SportovištěSK Dařbož
🚘 4 237 m (6 min)
Hřiště
🚶 257 m (3 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.