Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 49 m² bez realitkynáměstí Republiky, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rezervováno
náměstí Republiky, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Hledáte byt do nájmu v centru Plzně? Nabízíme vám byt s dispozicí 1+1 (49 m2), který se nachází v 2. patře činžovního domu na náměstí Republiky. Jedná se o prostory členěné na předsíň, kuchyni vybavenou kuchyňskou linkou se sporákem, obývací pokoj s dřevěným vestavěným patrem, koupelnu s vanou a WC. Podlahy pokrývá dlažba, koberec nebo PVC, okna jsou nová, dřevěná. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny kombinovaným plynovým kotlem. Svou polohou nabízí pohodlné bydlení v samém centru města s výhledem na hlavní náměstí. Ideální pro 1 osobu (maximální počet osob v bytě jsou 2 osoby).

Měsíční nájemné 10.000 Kč, měsíční zálohy služby 1 osoba 800 Kč, 2 osoby 1.100 Kč (vodné-stočné, odpad, elektřina spol. prostory, úklid spol. prostory). Smlouvy elektřina, plyn, pojištění domácnosti budou převedeny na nájemce (měsíční platby podle výše spotřeby, cca 3.000 Kč). Kauce 1 měsíční nájem. Počátek nájmu od 1. července. Pouze pro přímé zájemce, RK ani zprostředkovatelé nás prosím nekontaktujte.

Are you looking for an apartment to rent in the center of Pilsen? We offer you a 1+1 apartment (49 m2) located on the 2nd floor of a residential building on Republic Square. The apartment consists of a entrance room, a kitchen equipped with a stove, a living room with a wooden loft bed, a bathroom with a bathtub, and a toilet. The floors are covered with tiles, carpet, or PVC, and the windows are new wooden windows. Heating and hot water are provided by a combined gas boiler. Its location offers comfortable living in the heart of the city with a view of the main square. Ideal for 1 person (maximum occupancy is 2 people).

Monthly rent is 10,000 CZK, monthly advance payments for water and services for 1 person are 800 CZK, for 2 people 1,100 CZK (water, waste, electricity for common areas, cleaning of common areas). Contracts for electricity, gas, and household insurance will be transferred to the tenant (monthly payments based on consumption, approximately 3,000 CZK). Deposit is 1 month's rent. Rental starts from July 1st. Only for direct applicants, please do not contact us if you are a real estate agency or a mediator.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu841596
Dispozice1+1
Dostupné od1. 7. 2024
Podlaží2. podlaží z 4
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Republiky
🚶 35 m (0 min)
PoštaPlzeň 1
🚶 370 m (4 min)
ObchodŽabka
🚶 45 m (1 min)
BankaAir Bank
🚶 78 m (1 min)
RestauraceFresh Bistro
🚶 62 m (1 min)
LékárnaU Bílého jednorožce
🚶 307 m (4 min)
ŠkolaSportovní a podnikatelská střední škola
🚶 304 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Montessori Plzeň
🚶 430 m (5 min)
SportovištěRock 'n' Wall
🚶 240 m (3 min)
Hřiště
🚶 392 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.