Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Soběšovice, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Soběšovice, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Soběšovice, Moravskoslezský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkySoběšovice - Horní Soběšovice, Moravskoslezský kraj

Soběšovice - Horní Soběšovice, Moravskoslezský kraj

Pronájem Chaty Soběšovice v oblasti Beskydy: 3 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.chata za noc: celoročně 8.400kč. Dům U Přehrady je nový dům po celkové rekonstrukci a nachází se v krásné rekreační oblasti obce Soběšovice a v těsné blízkosti Žermanické přehrady. Tady nejčastěji nachází své útočiště vyznavači koupání, cykloturistiky, turistky, rybaření ale i ti, kteří si chtějí jen tak odpočinout a užít krásné přírody.

Celkově nový interiér domu ubytuje až 10 osob a příp. ještě jedno malé dítě. K dispozici jsou dva třílůžkové pokoje, v jednom z nich je i dětská postýlka. Dále je pro hosty připraven jeden čtyřlůžkový pokoj. Všechny pokoje jsou vybaveny novými dubovými postelemi, jak manželskými, tak i samostatnými lůžky s kvalitními matracemi. Samozřejmou součástí je ložní prádlo. Obývací pokoj je vybaven prostornou sedací pohovkou a velkým taburetem. K jídelnímu stolu se pohodlně usadí 10 lidí. V moderní nové kuchyni si můžete uvařit vše, na co máte chuť. Kuchyňská linka je vybavená kompletním kuchyňským nádobím. Můžete vařit jak na indukční desce, elektrické troubě, nebo mikrovlnné troubě. Potraviny si pohodlně uložíte do lednice s mrazničkou a do prostorné spíže. Kuchyňská linka je doplněna myčkou nádobí.

Parametry nemovitosti

NázevDům U Přehrady Žermanice
Ložnice3 ložnice
MěstoSoběšovice
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.