Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 100 m² bez realitkyLštění - Lštění, Středočeský kraj

Lštění - Lštění, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Terasa 21 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za energie6 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu RD 4+kk v obci Lštění (Čerčany).

Termín od 23.9.2024 do 31.5.2025 případně dle dohody.

Dům k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 rodinu ve 2 ložnicích a 1 dětském pokoji (max.5 osob), případně až pro 3 studenty.

Dům je postavený na kopci s krásným výhledem do okolí, na polosamotě u lesa, z jedné strany louka, z druhé strany víkendová chata. Místo je vhodné nejen k rodinné rekreaci, odpočinku, houbaření, turistice a výletům do Středočeského kraje a případě optimálních sněhových podmínek lze bobovat hned u domu, nebo kousek (5km) do Senohrab na běžky a samozřejmě i do Prahy - více viz tipy na výlet a fotogalerie :-)

Vynikající dopravní dostupnost: automobil- v blízkosti hlavního tahu na Benešov/České Budějovice, na okraj Prahy Háje 20 minut/ 18 km, vlak PID (pásmo 3, interval 30 minut Praha/ Benešov/České Budějovice.

Ložnice, pokoje a další místnosti:

V 1. patře jsou dvě ložnice s dvojlůžky (180x200 cm a 160x200 cm, do obou ložnic se vejde i dětská postýlka), dále dětský pokoj, kde jsou 2 palandy a 2místná sedací souprava. Dále je v 1. patře samostatné WC. V přízemí je plně vybavená kuchyň (chladnička, mraznička, varná deska, trouba, mikrovlnka, myčka, tchibo cafissimo), s velkým jídelním stolem a obývací pokoj s krbem a rohovou koženou sedací soupravou. Dále pak samostatná koupelna s velkým sprchovým koutem 1x1 metr a samostatné WC.

Sociální zařízení:

V přízemí samostatná koupelna s velkým sprchovým koutem 1x1 metr a samostatné WC s umyvadlem. V 1.patře samostatné WC s bidetovou sprškou a umyvadlem. K dispozici je samozřejmě i automatická pračka.

Vytápění:

Objekt je zateplený, okna izolační 3 skla. Vytápění - krbová vložka na dřevo/ brikety nebo el. přímotopy. Krb lepší než televize :-) Kolem krbu možno umístit i ochrannou mříž pro bezpečnost dětí.

Doprava, parkování:

Parkování přímo u objektu pro 2 os. auta. Objekt je na konci kopce, při sněhu a náledí doporučujeme sněhové řetězy, přip. parkování pod kopcem

Stravování

Nejbližší obchod Tesco Čerčany cca 2 km, několik restaurací v okolí, nejbližší cca 300 m.

Vybavení domu

Kuchyň - plně vybavená, příbory, hrnce, pánve, chladnička, mraznička, mikrovlnka, myčka, trouba, varná deska, kávovar. Wi-fi, dětské hry, DVD, smart TV, dětské hřiště se skluzavkou, hrazdou a minilezeckou stěnou, koš na basketbal, trampolína, pískoviště, houpací kůň a zahradní houpačka, ....

Výlety, atrakce, zábava

Rovněž je ubytování vhodné jako výchozí místo na výlety do okolí. Např. Farmapark Soběhrdy, Vojenské muzeum Lešany, Rozhledna Špulka, Zřícenina Zlenice, Aquapalace Čestlice, start cíl vodáckých výletů z/do Čerčan.

Cena: 20.000.- Kč/ měsíc + el. energie 6.000.- zálohově/ měsíc.

Pitná voda (vrtaná studna)- v ceně pronájmu, dále pak i Wi-fi neomezená data.

Pro více informací či domluvení prohlídky mě kontaktujte prostřednictvím zpráv. Těším se na zájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu842065
Dispozice4+kk
Dostupné od23. 9. 2024
StavVelmi dobrý
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku880
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 21 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 309 m (4 min)
PoštaČerčany
🚘 2 050 m (4 min)
ObchodK+K
🚘 1 704 m (4 min)
RestauraceMontana
🚘 795 m (3 min)
Lékárna
🚘 1 940 m (4 min)
ŠkolaZS Čerčany
🚘 1 864 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 2 362 m (5 min)
Sportoviště
🚘 2 061 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 491 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.