Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyBrno - Židenice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Brno - Židenice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1 v přízemí rodinného domu v Brně - Židenicích. K nastěhování od 15.7.2019. Byt je v dobrém stavu v klidné části ulice, 4 min chůze k dopravnímu uzlu na Staré Osadě, 15 min MHD do centra. Neprůchozí pokoje 20m2 a 11m2s plovoucími podlahami a plastovými okny. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s dřezem, troubou s vestavnou varnou sklokeramickou deskou, mikrovlnou troubou a lednicí. Koupelna 3,5 m2 je vybavena umyvadlem, vanou a sprchovým koutem a pračkou. WC 1 m2 je samostatné s vlastním umyvadlem. V předsíní 2,5m2 je botník, věšáky a pod stropem úložný prostor. Jako zdroj teplé vody je vlastní el. bojler na noční proud. Vytápění je z centrálního kotle ovládané programovatelným termostatem a s vlastním měřením spotřebované energie. V případě zájmu možnost dovybavení bytu dalším nábytkem. Byt je vybaven samostatnými měřidly všech energií. Všechna okna vybavena žaluziemi a ve směru do ulice venkovními roletami. Menší pokoj je s okny do společného prostoru. Byt je napojen na zabezpečovací systém s GSM modulem. V ceně je připojení na internet přes kabel, nebo domovní Wifi. K bytu je možnost využívat vlastní uzamykatelnou skladovací místnost v přízemí domu o velikosti 2m2 na kola a pod.

Byt je vhodný pro 2, max 3 osoby. Požaduji vratnou zálohu ve výši 1 až 2 měsíčních nájmů. Uvítáme nekuřáky bez zvířat, kteří hledají bydlení v klidném domě a tolerují jeho dětské obyvatele. Byt je k dlouhodobému pronájmu se smlouvou na jeden rok a možností obnovovat. V případě zájmu prosím do kontaktního formuláře uveďte základní informace o sobě.

I offer apartment 2+1 for rent. Apartment is on the ground floor of a family house in Brno - Židenice. Available from 1.5.2017. The apartment is in good condition in a quiet part of the street, 4 minutes walk to the transport hub in Stará Osada, 15 minutes by public transport to the center. Partial rooms of 20m2 and 11m2s with floating floors and plastic windows. The kitchen is equipped with a kitchenette with a sink, an oven with a built-in cooktop, a microwave and a fridge. The bathroom of 3.5 m2 is equipped with sink, bathtub and shower and washing machine. WC 1 m2 is separate with its own washbasin. In the 2.5m2 hallway there is a shoe, hangers and storage space under the ceiling. As a source of warm water, Night-time boiler. Heating is supplied by a central boiler and controlled by a programmable thermostat. In case of interest the possibility of retrofitting the apartment with older furniture. Part of the flat is small lockabel storage room 2m2 on the ground floor of the house for bycycles or others. The flat is equipped with energy meters for all energy consumed. All windows are equipped with blinds and in the direction of the street through outdoor blinds. A smaller room is with windows to the common area. The apartment is connected to security system with GSM module. The price includes an Internet connection via cable or a Wifi.

The apartment is suitable for 2, max. 3 people. We welcome non-smokers without animals seeking living in a quiet home and tolerant of their children. Refundable deposit of one or two monthly rate is required The apartment is for long-term lease with a contract for one year and possibility to renew. In case of interest, please enter the basic information about yourself on the contact form.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu8476
Dispozice2+1
Dostupné od15. 7. 2019
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.