Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyNa Strži, Praha - Krč

Na Strži, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


V nabídce je pronájem prostorného a slunného, částečně zařízeného bytu 3+kk ve 2. patře panelákového domu s výtahem na Pankráci v blízkosti obchodního centra Arkády. Byt se nachází 5 min chůze od stanice metra Pankrác a 8 min od stanice Budějovická.

Koupelna a samostatné WC jsou po rekonstrukci. Nová kuchyňská linka, lednice, sporák, mikrovlnná trouba. Možnost připojení telefonu a kabelové televize. V byte jsou nainstalována nová plastová okna a prostorná lodžie je zasklená.

K užívání se také nabízí zamykatelná komora umístěná v bezprostřední blízkosti vstupních dveří do bytu. V těsné blízkosti je školka i škola. Doba pronájmu 1 rok s možností opakovaného prodloužení. Možnost parkování hned u domu.

This sunny, partially furnished three bedroom apartment located on the second floor is on offer for a young family, students or others who love light in their homes and great location is a key. The unit is based just a short stroll from large Arkady Shopping Centre. School and kindergarten are only a stone throw away. The public commute is excellent thanks to Metro Station Pankrac being only 5 mins walk away. Metro Station Budejovicka is about 8 mins walk away.

Kitchen and bathroom have been renovated. Kitchen offers fridge, gas stove and microwave. There is a small private storage room available for the unit (just opposite the unit entrance door). You are also welcome to connect your phone (landline). Cable TV connection is obtainable. Street parking available.

Our preference would be a long term lease but short term applications will not be overlooked.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu85128
Dispozice3+kk
Podlaží2
Plocha72
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.