Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyHolubická, Pozořice - Pozořice, Jihomoravský kraj

Holubická, Pozořice - Pozořice, Jihomoravský kraj
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pěkný DB 2+1. Jde o novostavbu, kolaudovanou v 07/2004, která se nachází v obci Pozořice cca 10 km od Brna. Jsme první majitelé. Byt má celkovou plochu 55 m2, skládá se ze samostatné kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, předsíně, komory-šatny, koupelny spojené s WC (odvětrávání zajištěno dvěma okny), balkonu. V obou pokojích jsou plovoucí podlahy, zbytek keramická dlažba, dveře Sapeli a obložkové zárubně, ve všech oknech jsou plastové horizontální žaluzie a sítě proti hmyzu. V kuchyni je nová linka se zabudovanými spotřebiči, vestavěné skříně v ložnici a na chodbě. V bytě je vlastní kotel na ohřev TUV a vytápění. Oba pokoje a balkon jsou orientovány na J, zbytek na S.

Celkové náklady na byt jsou cca 2500 kč měsíčně (fond oprav + zálohy na služby, internet). Možnost parkování je přímo u domu, na každý byt připadá jedno parkovací stání. V domě je celkem 6 bytových jednotek, dům je velmi tichý a klidný. Byt je družstevní za 14 přejde bezplatně do OV.

Doprava do Brna je zajištěná IDS linkou 702 – doba 25 min na ul. Úzká, ve špičce jede každých 15 min, o víkendu každou hodinu – zastávka je 4 min pěšky od domu. Autem cesta trvá kolem 15 min. Městys Pozořice má plnou občanskou vybavenost, škola, školka, praktický a dětský lékař, zubař, lékárna, veterinář, pošta, obecní úřad, obchody – potraviny, smíšené zboží.

Prodej bude realizován přes jistotní účet vedený u banky (alternativa notářské úschovy), peníze se uvolní až v momentě splnění smluvních podmínek - převodu družstevního podílu. Náklady spojené se zřízením účtu u banky a právních služeb (vyhotovení kupní smlouvy) bude hradit prodávající.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu87545
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha55
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.