Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyRohačova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Rohačova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné7 500 Kč


Ponukam izbu v krasnom, priestrannom byte (78m2) na Zizkove s vybornym dopravnym spojenim do centra. Byt a izba je kompletne zariadena - mikrovlnka, truba, chladnicka, pracka; v izbe dve skrine, dve knihovnicky, pracovny stol, dvojpostel. Kurenie je plynove, k dispozicii sprchovy kut. Nerada ho prenechavam, ale odchadzam na rok do zahranicia. Cena je vratane vsetkych poplatkov aj internetu s neobmedzenym stahovanim dat. Prosim nie pary a na dlhsiu dobu.

Hello everybody. As I will be leaving Prague end of june I have a room to rent. The flat (3+kk) is very spacious (78m2) with high ceilings. Very good connection to center (bus, tram). The flat is very close to Aero cinema. The kitchen is completely furnished with microwave, oven, fridge, freezer, cooker... The room is completely furnished - large bed, working table, 2 chairs, two wardrobes, 2 bookshelves. The rent is 7500,- including all bills and utilities together with internet connection. Looking forward to hear from you soon. Please no couples and long term only. Thanx!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu87890
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha78
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.