Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyVresovicka, Praha - Zličín

Vresovicka, Praha - Zličín
Cena3 296 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 978 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivně nabízíme na prodej zcela nový byt v novostavbě METROPOLE Zličín o velikosti 2+kk, 56,2 m2 v 1. NP – sekce J severozápadní a jihovýchodní části bytového domu. Dům se nachází v 10 min. od metra "B" Zličín a nákupního centra Metropole.

Součástí bytu je terasa a předzahrádka (zahrnuta v celkové ceně bytu). Rozloha předzahrádky 30m2.

Součástí bytu je také parkovací stání a sklep 2,7 m2.

Součástí provedení bytu jsou celoplošně pancéřované bezpečnostní vstupní dveře SV-AGENCY. Funkčnost dveří je zajištěna integrovaným rozvorovým systémem. Plastová okna s tepelně izolačním dvojsklem plněná argonem.

V bytě luxusní koupelna a na WC je závěsné WC, nadstandardní dlažby a obklady s italským designem (La Futura), včetně dekorů

koupelny navíc obsahují i žebříčkový radiátor.

Velmi kvalitní podlahové krytiny - laminátová plovoucí podlaha Barkotex.

Nejmodernější datové rozvody z optických vláken pro vysokorychlostní internet, rozšířené telefonní služby a digitální satelitní televizi.

Obývací pokoj, terasa a předzahrádka – směr JV a výhled do vnitřního dvorku, ložnice výhled do zeleně. Pěkná klidná lokalita.Letiště Ruzyně (10min. autem). Kolaudace proběhla v únoru 2010. Nutno vidět!

Two-room apartment on 1st floor of a new 6 floor building, in Prague 5 - Zlicin, near to underground Zlicin (10 minutes walk). 15 min from airport Ruzyne.

Apartment 2+кк, the living area 56,2 м2, in the price of apartment a pantry 2,7 м2 and a parking place in underground garage, terrace and a front garden 30 м2.

In apartment the high standard of furnish, qualitative and modern materials-laminate floors from Barkotex, the French windows with a double-glazed window and a heater, with several positions of opening and with protection against wind and rain. In a bath and a toilet - heating of a floor, furnish by the Italian wall and floor tile La Futura with borders, a pendant toilet bowl.

In apartment: Safe steel entrance doors with special system of protection SV-AGENCY, the high-speed Internet, satellite TV, system of safety and the on-door speakerphone. Living room, terrace and front garden are focused on the southeast and leave in an internal yard. From outside bedrooms opens the fine view on the nature and vicinities.

The complex differs a convenient site, it settles down near to the underground Zlicin. Near a complex there is a shopping centre "Metropole Zličin” with numerous shops, restaurants and a movie theater.a kindergarten and school, drugstores, the sports centre. In an inhabited complex it is placed reception and security service point. The house is handed over in February 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88203
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha57
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.