Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 46 m² bez realitkyNa Slupi, Praha - Nové Město

Na Slupi, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné14 799 Kč

+ Poplatky za služby2 950 Kč


Jedná se o nádherné bydlení na historickém místě pod Vyšehradem. Byt je kompletně vybaven nábytkem, další vybavení - pračka, sušička, myčka, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem. V bytě dále LCD televize s 880 programy. Byt se nachází ve druhém podlaží budouvy. V domě je recepce s ostrahou 24 hodin denně. V ceně nájmu připojení k internetu o rychlosti 10 Mb/s. K bytu lze navíc pronajmout parkovací stání v podzemních garážích za výhodnou cenu. V plánu výstavba fitness centra. Jedná se o plně vybavený komplex s malým nákupním centrem ( supermarket, restaurace, banka, lékárna, optika )

This lovely flat is situated in the attractive location of Prague 2, in a near vicinity of the historic Vysehrad castle.

Flat is completely furnished, fully equiped with modern appliances - washing machine, dryer, dishwasher, microwave oven,

fridge/freezer, LCD TV and internet. Flat is situated in a 3rd floor with elevator. There is a 24h reception with security.

You can rent also parking place in underground garages. The Albertov Rental premises also include a little shopping centre -

a supermarket, an excellent restaurant with summer terrace, a pharmacy, an optician´s, a trendy-style café.

For english speaking pls call +420 773 221 031

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88383
Dispozice1+kk
Podlaží2
Plocha46
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.