Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyMutěnická, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Mutěnická, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk 46m2 + terasa 12m2 na Vinohradech v ulici Mutěnická. Pokoje jsou 22m2 a 12m2 zbytek je předsíň, koupelna a záchod. K bytu patří sklepní kóje.

Byt je nevybavený, respektive kuchyňská linka, elektrický sporák. Elektronické zabezpečení poplašným systémem. V bytě je umakartové standardní jádro, původní kuchyně, na podlahách linoleum. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a umyvadlem. Přípojky na pračku jsou připraveny.

Ideální pro pár. Volný okamžitě. Cena se skládá z 8000Kč/měsíc nájem ve kterém je voda a teplo a další poplatky + 700 jsou současné zálohy na elektriku pro dva lidi.

Smlouva je na 12 měsíců a v případě, že nikdo nemá námitek se automaticky prodlužuje na dalších 12 měsíců. Toto prodloužení může proběhnout třikrát.

Byt je pro nekuřáky, respektive kouření je zakázáno jak v bytě tak na terase. Nejsou povoleni ani domácí mazlíčci.

Veškerá občanská vybavenost v okolí, obchody, restaurace, banka. Zastávka MHD Mutěnická je 200m. Časová dostupnost do centra 25 minut.

Internet funkční do konce července od Netboxu (po dohodě) jinak je k dispozici i UPC. Terasa je přístupná francouzskými dveřmi z většího pokoje a je orientována na jih jako všechna okna v bytě. Na terase je venkovní stůl.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88552
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha46
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.