Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu Garsoniéra • 20 m² bez realitkyVážného , Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Vážného , Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 100 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč


Mezonetová velmi světlá garsonka , cca 20 m2, působí ale daleko větší protože má velké střešní okno a dvě okna na jih a západ. Je volná ihned. Střešní okno nad postelí Vám v noci poskytne pohled na noční nebe. Plně vybavený kuchyňský kout, koupelna se sprchovým koutem, záchodem. Prát je možno v místnosti na chodbě mimo garsonku, kde je pračka společná s dalšími 2 nájemníky. Velmi klidné prostředí. Možný i pes nebo kočka. Podlahové topení, TV, internet, družice. Vhodné pro jednoho nájemníka, jen nouzově pro dva. Záloha na energie - ty se vrací nebo doplácí dle skutečné spotřeby.

Small flat, about 20 m2 in two floors - bed above the bath with a roof window above it. Silent place, shopping, helth care, bank, restaurant, tram, parking - everything in less then 200 m. Possibility of a dog or cat, internet, satelite TV on demand. Suitable for one person, for two only exceptionally. Empty since beginning of July

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu88855
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Plocha20
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.