Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 25 m² bez realitkyKorunní , Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Korunní , Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné8 125 Kč


Nabízím nejlépe studentovi/studentce 25m2 velký slunný pokoj v centru Prahy s balkónem. Pokoj je samostatný, uzamykatelný a neprůchozí v bytě 3+1 5min od metra Náměstí Míru. Max. 2 osoby. Společná velká kuchyň, která je plně zařízená a moderní, se všemi přístroji a společná koupelna, pračka, wifi internet v ceně. Byt je čistý a hezký.

Já jsem studující VŠ 24 let, další spolubydlící je Američanka pracující v Praze. Cena: 8125,- Kč a zahrnuje veškeré poplatky, kvartální vyúčtování poplatku za energie dle spotřeby. K nastěhování ihned.

Byt je se zděným jádrem ve 2.patře. Excelentní lokalita, v blízkosti hodně obchodů a restaurací, supermarket a mnohá další využití.

Dohoda možná. Prosím piš sms na číslo +420 775 174 108 + tvůj e-mail

• FREE from July 1st: 1 fully furnished room in a shared flat (2 other people, everyone has their own room). The room is big (25m^2) and sunny (goes out to the south). The room has a balcony.

• Bathrooms and kitchen are commonly used. The kitchen is big and fully equipped with all kitchen machines.

• The flat itself is well situated in the centre of Prague (Korunni 43, Praha 2 / Vinohrady). Excellent location due to tramstop immediately close by and various shops and restaurants across the street (pizza, chinese, supermarket, ovoce & zelenina among others). Metro Namesti miru is 5 mins walk away or 1 tramstop away. Supermarket Albert is two streets away.

• The 2 other people living in the flat are myself, being a medical student, and a girl from america working in prague. We are both going to stay here long-term.

• I have been living in this flat with various flatmates over the last 4 years. The relationship with the landlady is very good and there have never been any reasons to complain.

• The rent is 8.125 CZK per month per person. That includes all utilities and the internet bill.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90135
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha25
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.