Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 800 m² bez realitkyKrásný Les, Petrovice - Krásný Les v Krušných horách, Ústecký kraj

Krásný Les, Petrovice - Krásný Les v Krušných horách, Ústecký kraj
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Objekt se nachází v obci Krásný Les v Krušných horách, na hranicích se SRN 100km od Prahy a 35km od Drážďan. Je to malá obec ve východních Krušných horách, na hřebenu hor v n.v. 750m. Leží na tzv. krušnohorské magistrále (cyklistická, turistická i lyžařská trasa využívána turisty z ČR i SRN). Lyžařské středisko Telnice je vzdáleno 3km. V okolí je turistickou destinací začátek Saského Švýcarska – pískovcové Tisské stěny.

Dům leží v centru obce. Jedná o rozsáhlý historický objekt po částečné rekonstrukci. Zkoulaudováno je 10 pokojů s celkovou kapacitou 20 ubytovacích míst, 5 WC a 5 sprchových koutů, společenská místnost, malá kuchyň, garáž a kancelář. Celková zastavěná plocha je cca 800 m2. Objekt má 2 nadzemní podlaží. Zadní trakt je připraven na kolaudaci restaurace s kapacitou 35 míst. Dále jsou zde velké vedlejší prostory vč. divadelního sálu s kapacitou 250 lidí a bytové jednotky 1+1. Tyto zadní prostory neprošly celkovou rekonstrukcí. Pozemek je cca 2000m2 ohraničený částečně pstruhovým potokem. Část pozemku je vyasfaltovaná, část je travnatá. Objekt je napojen na veřejný vodovod, budova má vlastní studánku a vlastní ČOV s kapacitou 40 – 100 osob. Topení je možné plynem i tuhými palivy – celkem 3 kotle.

House is located in municipality Krasny Les in Krusne hory mountains. Pension is situated near the border with Germany, 100km from Prague and 35km from Dresden. Krasny Les is a small village in eastern Krusne hory mountains, on comb mountains at 750m above sea-level. It is laying on so-called Krusnohorska magistrala (cycling, tourist and skiing trace exploited by tourist especially from Czech republic and Germany). Also the ski resort Telnice is only 3km distant. In the surrounding, the most looked up destination is the part of “Saxon Switzerland” – sand-stone walling Tisske skaly.

Building lays in municipality centre. It is a large historical object after partial reconstruction. Approval is for 10 rooms with general capacity 20 lodging places, 5 WC and 5 shower bath, common room, kitchen, garage and office. General built-up area is 800 sqm. Object has 2 overhead stories. Rear tract of house look out for approval for a restaurant with capacity 35 seats. Further there are big adjacent premises incl. theatre auditorium with capacity 250 people plus apartment. These rear premises didn't skirt general reconstruction. Surrounding land (approx. 2.000 sqm) is delimited by trout stream. Part piece of land is bark at, part is grassy. Object is connected on public water main, building has its own fountain plus its own sewerage plant with capacity of 40 – 100 persons. Heating is provided gas and stiff firings – on the whole 3 kettle - drums.

Rem – surrounding plots are available for sale, they are in proprietorship of the local municipality

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90597
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha800
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.