Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyHusova, Nové Strašecí - Nové Strašecí, Středočeský kraj

Husova, Nové Strašecí - Nové Strašecí, Středočeský kraj
Cena1 149 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 873 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej pěkného slunného bytu 2+1 v osobním vlastnictví o rozloze 58 m2 včetně sklepů v Novém Stašecí, okr. Rakovník. Byt se nachází ve druhém patře ze dvou (krásný výhled). Byt obsahuje kuchyň s kuch. linkou (sklokeramická deska, el. trouba, myčka, mikrovlnka) a spíží, ložnici, obývací pokoj s krbovými kamny na dřevo, které vytopí celý byt, chodbu, koupelnu s vanou a samostatné WC. Po domluvě ponechání nábytku. V bytě jsou plastová okna, na podlahách je korek v kuchyni, parkety s kobercem v obýváku, plovoucí podlaha v ložnici, ostatní dlažba. Dům má novou střechu. K bytu náleží 2x sklepní kóje (1 m2 a 5 m2). K dispozici je kočárkárna, sušárna. Spojení na Kladno, Prahu, Rakovník, vlakové nádraží. Parkování pro tento byt je vyhrazeno před domem, možnost pronájmu garáže za 1000,-/měs, která je 20 m od domu. Veškerá občanská vybavenost v místě. Školka 30 m od domu, Základní škola a Gymnázium 300 m od domu, vše na dohled z okna. Dům je v krásné, klidné lokalitě města.

Sales nice sunny flat 2 +1 in personal property with an area of 58 m2 including basements in New Stašecí, okr. Rakovník. The apartment is located on the second floor of the two. The apartment includes a kitchen with a kitchen. line (ceramic hob, el. oven, dishwasher, microwave) and a pantry, bedroom, living room with fireplace on wood, which heats the whole apartment, hallway, bathroom with bath and separate toilet. After leaving furniture arrangement. The apartment has plastic windows, the floors are cork in the kitchen, carpeted floors in the living room, floating floor in the bedroom, the other tiles. House has new roof, riser. The apartment has 2 cellar (1 m2 and 5 m2). There are bicycles, drying room. Concentrations in Kladno, Prague, Rakovník train station. Parking for this apartment is reserved in front, the possibility of renting a garage in 1000, -/měs, which is 20 m away. All civic amenities in place. Preschool 30 meters from the house, Primary School and High School 300 m from the house, everything in sight out the window. The house is beautiful, quiet town.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu90812
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha58
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.