Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 60 m² bez realitkyKostnická, Pardubice - Svítkov, Pardubický kraj

Kostnická, Pardubice - Svítkov, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronajmu pěkný slunný byt 3+1 v OV o rozloze 60 m2, který se nachází ve 3.n.p cihlového domu v Pardubicích Svítkově. Byt je po celkové rekonstrukci. Kuchyně se spíží, obývací pokoj, dětský pokoj, ložnice, koupelna s vanou a WC, předsíň s vestavěnou skříní, balkon 3 m2.V kuchyni je vestavěná kuchyňská linka, k dispozici je plynový sporák s elektrickou troubou, digestoř, myčka,ledička s mrazničkou,mikrovlná trouba . Všechny místnosti navzájem propojené, prostorně řešené, pestrými barvami vymalované stěny. Lakované parkety, keramická dlažba, koberce. Součástí bytu sklep, možnost využití vedlejších prostor(kočárkárna, sušárna). V klidné části městského obvodu, veškerá občanská vybavenost v místě. TV anténa na střeše budovy a je zde možnost připojení vlastní paraboly tamtéž. V těsné blízkosti MHD s velmi dobrým spojením do centra Pardubic.

For rent: A pretty sunny flat 3+1 in corporal possession with the area 60 m2 situated in the 3rd storey in a brick house in Pardubice - Svítkov. The flat is generally reconstructed. It includes a kitchen with a pantry, living room, children’s room, bedroom, bathroom with a bath and WC, hall with a built-in cupboard, balcony 3 m2. The kitchen is equipped with a built-in kitchen unit; gas cooker with electric oven,hood,fridge with freezer, microwawe. All rooms are interconnected to each other and walls of the roomy interior are decorated with diverse colors. Varnished parquet, ceramic paving and carpets. A component part of the flat is a cellar; auxiliary rooms like baby-coach and drier rooms are at disposal as well. The flat is situated in a quiet part of the town and all civic amenities are in the place. A TV aerial on the roof and there is a possibility to interconnect own SAT parabola on the roof . City traffic station with a good service to the town centre is in close vicinity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu91319
Dispozice3+1
Podlaží3
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.