Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyGabriely Preissové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Gabriely Preissové, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronájem bytu 2+1 po kompletní rekonstrukci a vkusně zařízený v nízké zástavbě Žabovřesk, 10 minut chůze od IBM. Na přání je možno ponechat veškeré zařízení bytu včetně nádobí, lůžkovin apod. Vhodné pro pár či jako firemní byt. Dispozice - kuchyně s lodžií, obývací pokoj s lodžií, ložnice. Klidná a příjemná lokalita, bezproblémové parkování, blízko MHD. V bytě jsou nainstalovány kočičí dvířka a sítě na balkonech, vhodné pro vlastníky koček :-). Samozřejmě vše odinstalujeme, pokud si to nájemník nebude přát. Celková cena pro dvě osoby je 14.000 Kč měsíčně a zahrnuje i vlastní WIFI připojení na internet a veškeré náklady spojeny s provozem bytu (tedy 10.000 Kč nájem plus 4.000 Kč služby). Výšku záloh je možné zvýšit či snížit podle počtu osob a samozřejmě bude prováděno pravidelné vyúčtování.

2+1 flat for rent, fully refurbished and tastefully furnished, situated in the low-rise blocks of Zabovresky, 10 minutes walk from IBM. If required, all furnishings can be provided, including dishes, bedsheets etc. Suitable for a couple or as a company flat. Specifications - kitchen with balcony, living room with balcony, bedroom. Quiet and pleasant location, problem-free parking, close to public transport. The flat is equipped with a swinging door for cats and nets on the balconies, suitable for cat owners. Of course, all can be removed if requested by the lessee. Total price for two persons is 14000CZK monthly, including own WIFI internet connection and all utility charges connected to usage of the flat (i.e. 10000CZK rent and 4000CZK utilities). The deposits can be raised or lowered depending on number of persons and regular readings will be carried out.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu91488
Dispozice2+1
Podlaží1
Plocha56
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.