Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 570 m² bez realitkyŠAMOTKA, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj

ŠAMOTKA, Rakovník - Rakovník, Středočeský kraj
Cena16 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 71 672 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rakovník,renovovaná vila o ploše 3x190m2, po celkové rekonstrukcí,nová střecha,zateplená fasáda,okna,veškeré sítě,nové topení,kolaudace 2009 se nachází na pozemku 3599m2,z poloviny v parkové úpravě,v mírném jižním svahu,druhou část tvoří zatravněná rovina,s několika stromy a okrasnou zahradou.Na pozemku je možné stavět další domy, je v územním plánu,celkově zasíťovaný.Dům o 3 podlažích je vhodný pro velkou rodinu,firmu,zdravotnické zařízení,sanatorium,k developerským účelům.

V přízemí je kuchyně s jídelnou,přístupná přímo ze zahrady,s krbem,sklípek,pracovna,2xpříslušenství se sprchou,prádelna,sklad.První podlaží tvoří velká hala se vstupem ze zahrady,obývací pokoj 60m2,kuchyně,ložnice s menší koupelnou a WC,pak druhá samostatná koupelna s vanou,sprchovým koutem,WC,místnost s kotlem a dubové schodiště do 2.patra,kde je malá hala a 2 samostatné byty,jeden před dokončením,balkony v 1.patře 3,ve 2.patře 2, plus terasa přístupná ze zahrady.Každé patro má samostatný plynový kotel,v obýváku a horních bytech rovněž připraveno na krby.V každém patře jsou rozvody připraveny,aby po menších úpravách mohlo být v domě 6 samostatných bytů,satelit,internet.Současná spotřeba všech energií činí v průměru cca necelých 6 tis.měsíčně.

Nemovitost se nachází v blízkosti křivoklátských lesů,v okolí jsou rybníky,ve velmi klidné lokalitě,do centra cca3min.autem,autobusová zast.i do Prahy v místě, časté spojení,autem 35min.po R6,MŠ v místě,obchodní centrum v blízkosti.Krásné,klidné prostředí.Cena je uvedená k jednání.Foto zašlu na vyžádání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu91680
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha570
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.