Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyV laznich, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj

V laznich, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Od majitelů! Prodám velmi pěkný slunný byt 2+kk v rezidenci Jesenice - novostavba z roku 2008. Byt je zcela nově zařízený. V bytě je plovoucí podlaha, vlastní vytápění - bojler plynový. V ložnici a v předsíni jsou vestavěné skříně. K bytu patří vlastní parkovací místo v rezidenci. Oba byty mají balkon, který je situovaný na stranu zahrady s rybníkem, která také patří rezidenci. Rezidence se nachází v klidném místě 10km od Prahy. V blízkosti je nová evropská základní škola, supermarket Albert a Lidl, pošta, nový fitness a wellnes centrum, bowling. Cca 15min jizdy autem je nákupní centrum Průhonice a aquapark Čestlice. Asi v 10min chůze od rezidence se nachází Průhonický park - perfektní místo na procházky a sport. Autobusová zastávka - 2min chůze, autobus jede až na Budějovickou - metro C asi 20min. V nabídce jsou dva byty - jeden je v prvním patře třípatrové budovy, druhý je ve druhém patře. V budově je výtah. Je možna sleva.

This apartment is not offered through a real estate agency. We are looking for a direct buyer. It is a nice sunny apartment 2 + kk in residence Jesenice - new in 2008. The apartment is newly furnished. The apartment is a floating floor, self-heating - gas boiler. In the bedroom and hallway are built-in wardrobes. The apartment has its own parking space in the residence. Both apartments have a balcony, which is situated on the side of the garden with a pond, which also includes the residence. The residence is situated in a quiet place 10 km from Prague. Nearby is the new European elementary school, and Lidl supermarkets, post office, new fitness and wellness center, bowling. Approx 15min drive away is the shopping center and waterpark Čestlice Pruhonice. In about 10min walk from the residence is located Pruhonice park - the perfect place for walking and sports. Bus Stop - 2min walk to bus goes to Budějovická - Metro C about 20min. There are two apartments - one on the first floor of a three-story building, the other is on the second floor. The building has an elevator. It is possible to discount.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu92220
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.