Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyJečna, Praha - Nové Město

Ječna, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč


Residence Ječná

Budova byla postavena na sklonku 19. století a nachází se v obytně obchodní zóně čtvrti Nové Město v řadě domů v ulici lemované stromy a která vede k Vltavě do míst poblíž slavné stavby Tančícího domu architekta Franka O. Gehryho.

Tato budova byla v roce 1999 kompletně zrekonstruována a přebudována na elegantní a komfortní rezidenční dům Ječná. V rámci rekonstrukce byly zvýrazněny některé různorodé dekorativní prvky mimořádného významu, jakými je například dekorace renesančního typu oblouku atria u vstupu, vyřezávaná dřevěná vrata, některé vitráže a dveře prvního období 20. století. Některé pohledy očištěné od nadbytečností z minulých let opět získaly svůj původní elegantní dekor. Obnova a záchrana půdního prostoru s dřevěnou pohledovou konstrukcí vedla k realizaci dvou ojedinělých půdních bytů.

Čtvrť, kde se tento rezidenční dům nachází, nabízí nejrůznější obchody, restaurace, rozsáhlé parky, půvabná náměstí a nachází se jen několik kroků od Václavského náměstí, které je srdcem staré Prahy.

Rezidence Ječná se skládá z osmi bytů o různé velikosti, všechny jsou luxusně upraveny a zařízeny a jsou vybaveny klimatizací. Byty jsou vhodné i pro dlouhodobé pobyty.

Všechna okna mají dvojskla s protihlukovou izolační vrstvou, byty jsou dále vybaveny zabezpečovacím systémem, bezpečnostními dveřmi, sejfem, domovním telefonem, televizí se satelitní anténou a digitálním přijímačem. Všechna patra jsou dostupná výtahem.

Typy bytů

V každém bytě je kuchyňský kout vybaven lednicí, mrazákem, sklokeramickou varnou deskou s digestoří, troubou, mikrovlnnou troubou, myčkou, společně s nezbytným kuchyňským nádobím. Koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem, umyvadlem, bidetem, WC mísou, fénem a pračkou se sušičkou. Služba provádí úklid ve všech bytech a společných částech domu.

Typ A: 3 dvoupokojové byty s balkónem

Každý z těchto 3 bytů o ploše přibližně 65 m2 se nachází na samostatném podlaží a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, předsíně, ložnice a koupelny.

CENA 25000 včetně fixnich poplatku a INTERNETU!!!

The house, which was built a towards the end of the 19th century, is located in the Nove Mesto’s residential/commercial zone in a row of houses in the tree-lined street leading to the Vltava River where stands the famous Dancing House by the architect Frank O. Gehry.

In 1999 the house was completely renovated and turned into an elegant and comfortable Jecna residential house. The renovation brought out a number exceptional decorative components of the house back to life, such as the Renaissance atrium arch near the entrance, the carved wooden gates, and also the glazing and doors from the early 20th century. Removing the excessive alterations of the past years restored the elegant original decorations throughout. The renovation work on the attic, with it’s timber roof structure, resulted in creating two unique attic flats.

The quarter of the city where the residential is situated boasts many various shops, restaurants, extensive park areas, charming squares and it is just a short distance from the Wenceslas Square, the heart of the old Prague.

The Jecna residential house has eight flats of various sizes. They are furnished to a luxury standard. All the flats are air-conditioned and suitable for a long-term stay. All windows are double-glazed and incorporating the sound-proofing layer. All flats are fitted with a security system. safety doors, safe, house telephone, TV with satellite aerial and digital radio. All floors are accessible by the lift.

Types of flats

Each flat has a kitchenette with refrigerator, freezer, glass cooking hob with a digester, oven, microwave oven, dishwasher, the necessary cooking utensils, crockery and cutlery. Bathrooms are fitted with a shower, washing basin, bidet, toilet and there is a washing machine and clothes dryer, as well as a hair dryer. Cleaning of the flats and common areas are done by the house service.

Flat A: three two-room flats with balcony

Each of these three flats of approx. 60 square metres, situated on a separate floor level, has a living room with a kitchenette, hallway, bedroom with a double bed and a bathroom.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu93065
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha65
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.